SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • July 2018
  M T W T F S S
  « Oct    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Despre Noi

Who are we ? Cine suntem noi ? Noi suntem mesagerii. Romania trebuie sa stie despre restul Eropei ca sa poate intampla lucruri necontrolate si crestera Islamului si sekularisme agresif.

[We are mere messengers. Romania has to be made aware what Western Europe  has let itself into by allowing the uncontrolled growth of Islam & aggressive secularism.]

Pentru mai multe secole noi romanii am luptat cu tirania Turcilor cu Comunismul. Noi, conducatori liberi,   preotii nostrii si bisericile au platit cu sange. Acum, noi ne uitam cum creste alte forme de fascisme. [For centuries we have fought the tyranny of the Turks and then Communism. We, our  underground leaders, our priests and our churches paid dearly. Now we face the growth of other forms of fascism.]

 

Above left : A wallpainting of an Ottoman executioner beheading the 3 sons (Stefan, Radu & the youngest Matei-10 year old)  & one son-in-law (Ianache) of King Constantin Brancoveanu and the King himself for refusing to embrace Islam, can be seen in Brancoveanu monastery, Transylvania. Above right : Matei (10 years) about to be beheaded.

athos10.gif Recent in Romania, a fost foarte multe oamenii suparati pentru ca cinevaman a comandat sa se ia simbolurile religoase din scoli si domenile publlice. Noi am discoperit ca exista intoleranta egalitate … [Recently in Romania, there was an uproar after demand by self-proclaimed secularists to take down Byzantinian crosses & religious symbols  from our classrooms and public spaces. We soon discovered that this was intolerance under the cloak of ‘equality,’ the  same tactic the Communist regime used to fight  Christianity in Romania.]

Ironically, this is happening as we speak all over Western Europe, particularly in the UK.    Christianity and its symbols are being rejected and instead replaced by Islam, with the help of so-called leftists/secularists.

 See articles on British Cultural Suicide & Muslims ‘Offer’ SHARIA law to Britain

We need to be aware of why this is happening and be prepared to stand up against it. Because of our history, we are uniquely qualified to do so. So, we shld not sit quietly and let our country, again, be the pawn of these orms of fascism, ie. ‘secularists’ destroying the Christian foundation of Europe and Muslims forcing their laws & traditions.

Originea grupului
http://warningtoromania.blogspot.com/2007_07_01_archive.html

Opriti Islamificarea Europei (Stop the Islamification of Europe/SIOE) este o alianta a reprezentantilor tuturor tarilor din Europa, cu unicul scop de a impiedica Islamul sa devina forta politica dominanta in Europa.

http://gatewaypundit.blogspot.com/2007/09/9-11-protesters-beatdown-arrested-in.html, http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/eurabia_dhimmitude/index.html 

SIOE considera ca politicienii, jurnalistii, academicienii si grupurile sociale vestice care sustin islamul, dezinformeaza in mod deliberat opinia publica europeana despre natura islamului. Acest lucru este foarte evident mai ales neinformarea in legatura cu atrocitatile islamiste prezente peste tot in lume dar si in incercarea de a rescrie istoria si a oferi un portret pozitiv al Islamului, ca religie neagresiva.

SIOE reprezinta (opinia) majoritatii europenilor care considera ca islamul este impus culturii europene si ca musulmanii sunt protejati de politicieni si avocati in detrimentul celor nemusulmani care, de cele mai multe ori, nu beneficiaza de sustinere si protectie.

SIOE nu este de accord. Se opune demersurilor Arabiei saudite de a construi moschei si alte institutii islamice in Europa sau oriunde altundeva in lume; in conditiile in care aceasta tara a scos in afara legii orice alta religie politica si jurisprudenta, cu exceptia Islamului. O asemenea pretentie asimetrica trebuie oprita.

NICIO MOSHEE IN PLUS PANA CAND NU VEDEM O BISERICA LA MECCA !!!

Motive: mentinerea democratiei pentru care Europa a luptat atat de mult

DESTUL E DESTUL este strigatul de revolta al tuturor europenilor iubitori de libertate care s-au saturat sa-si vada valorile si principiile de viata boicotate.

Castigand atat al doilea razboi mondial, cat si razboiul rece, Occidentul si-a invins doi dintre cei mai mari inamici, cancerul nazismului si contagierea comunismului. Din pacate, existenta lor a dus la folosirea a doi termeni specifici in discursul politic, “de stanga” si “de dreapta.” In Europa, mai ales “de stanga” a ajuns sa fie sinonim cu ceva bun, si “de dreapta” cu ceva rau. Numai ca masa politica a opresiei este una rotunda unde “de dreapta” si “de stanga” sunt numai doi parteneri apropriati care nu fac decat sa-si uneasca puterile impotriva libertatii.

Oamenii rationali cunosc aceste adevaruri

Totalitarismul este opusul libertatii

Teocratia este in antiteza cu democratia

Proprii nostri politicieni, politisti si judecatori sunt in pericol

De ce oameni rationali au permis lipsei de ratiune sa domneasca ?

Aceste lucruri se intampla din cauza principalului pericol intr-o democratie liberala ce consta in inerentul ei liberalism, care ajunge sa fie denaturat de liberalii radicali. Impreuna, ele submineaza modul nostru de viata si promoveaza sentimente de detasare politica si lipsa de speranta in randurile europenilor. Acesta este exact tipul de totalitarism impotriva caruia au luptat in al 2-lea razboi mondial si in razboiul rece.

Deci, care este diferenta ?

Ce este atat de diferit la lupta actuala, descrisa de multi ca razboi ? De aceasta data este vorba de lupta impotriva totalitarismului teocratic numit ISLAM. Iar faptul ca este a teocratie, protejeaza Islamul de orice obiectie.

Pana de curand, religia a avut locul ei bine determinat in societatea vestica. A devenit o chestiune de convingere personala si constiinta privata. De generatii, jignirea unei persoane religioase a fost considerata o comportare nepoliticoasa si nimic mai mult. Unul dintre beneficiile fundamentale in Occident il reprezinta dreptul de a jignil si de a fi jignit. Religia nu a constituit o amenintare la adresa societatii iar clericii nu au participat la formularea legislatiei in Vest, chiar daca au putut sustine guvernele alese.

Toate acestea se schimba, insa, din cauza impunerilor Islamului. Nici-o alta religie nu are mai multe impuneri si asteptari de la cei care nu adera la doctrina ei. Asta nu ar constitui o problema in occident daca liderii nostril ar sustine in continuare valorile occidentale si are insista ca musulmanii sa se conformeze legitor noastre, sa accepte cultura si sistemele, valorile, cultura si societatea pentru a nu-i jigni pe musulmani. Islamul ne este bagat pe gat, noua si copiilor nostri. Si nu este numai in lumea occidentala unde Islamul cauzeaza haos. Peste tot in lume Islamul isi infrunta “infidelii.”
Ca reactie, toti politicienii, jurnalistii, analistii sociali si liderii religiosi nu fac decat sa evite expunerea activitatilor criminale desfasurate in tari ca Indonesia, Tailanda si Africa. Insa daca cumva se intampla ca un soldat Israelian sa tuseasca in aproprierea unei moschei palestiniene, inteaga lume afla in cateva minute si totii politicieni se grabesc sa condamne Israelul.

Asemenea atitudine nedreapta si partinitoare este DEMNA de DISPRET iar Europenii s-au saturat de oprimarea suportata din partea celui mai coroziv si intolerant sistem politic vreodata creat. DESTUL E DESTUL.

Advertisements

11 Responses to “Despre Noi”

 1. antikafirphobia said

  Text by SIOE France translated to english:

  SIOE is a group, the purpose of which is to stop sharia law and Islamisation, because we consider that the Islam is a barbaric political system, which incites human beings to hatred of other human beings.

  We want to unite people on this narrow political base who have very different political, philosophical views on the other issues, because we think that it is vital for the future of humanity, to stop the progress of the Islamism.

  Militant Islamists try to persuade us that, to use their expression: “Islam is the solution”. According to them, Islam would be the solution of all political, economic, social, and moral problems. They attribute all the troubles of befalling humanity, is due to Islam not being applied.

  We believe exactly the opposite.

  We think that Islam is never the solution. We think that Islam is a factor causing barbarism and war. We think this for two reasons. On one hand, the political system lauded by Islam is a regime the laws of which are barbarous to the populations which are subjected to it. This is because they oversee the legal discrimination of rights, cruel and degrading punishments, the ban on the freedom of conscience. On the other hand, because it is an ideology which justifies in the name of a “God”, the persecution of non-Moslems.

  We do not want that Moslems to be our enemies and it is because we do not want this, that we fight Islamism, which ORDERS Moslems to be our enemies.

  Through “scholars” and Islamic judges, Islam uses these abominable orders, repeated from century to century since Mohammad, to fight us until we are either converted or killed, reduced to slavery including in sexual slavery and not to take ourselves for a friends, ally or a spouse, a Moslem woman…

  This is why we think that we have to act with persons with very varied opinions, on a range of problems and doubtless with a varied set of “solutions” to those problems, but who are, at least, of the same opinion, that Islam is not the solution, that Islam is one of the most serious problems, one of the dangers for peace and humanity, of our time. Let us be united to say together, that the Islam is never the solution for any of the current problems afflicting humanity. On the contrary it is currently one of the most serious problems of the Humanity.

 2. antikafirphobia said

  An Indian writer on http://www.bnp.org.uk/reg_showarticle.php?contentID=3012 :
  “To paraphrase Karl Marx, a specter is haunting the world — the specter of universal jihad. From New Delhi to New York, Moscow to Madrid, Bali to Baghdad, cosmopolitan cities the world over have experienced terror, mass murders and destruction by universal jihadists.

  Universal jihadists demand theological, racial, political and cultural supremacy — Islamic imperialism — over the rest of the world. This conflict is between the divine law of Islam and secular, man-made Western jurisprudence. In Islam, religion and politics are inseparable. The Quran is not only the holy book of Muslims; it is also a political doctrine that clearly spells out how Muslims must deal with non-believers.

  The left, by its silence on the issue of radical Islam, has betrayed its own ideals. The fight against political Islam should have been led by the liberal intellectuals in our universities, but instead they unwittingly support a 7th century totalitarian ideology that negates all forms of rational thinking, intellectual pursuit and pluralism — the very ideals which are central to the philosophy of the left. Liberals have become the lackeys of Islamic imperialism in their words and deeds. They fail to mention the 1,400 years of jihadists’ terror in this world.

  We are no longer Jews or Gentiles; Hindus or Buddhists; Americans or Australians; Saxons or Slavs; Armenians or Greeks; Nigerians or Sudanese Animists; Catholics or Protestant; Orthodox or Evangelicals; atheists or agnostics; white or black or brown. We are all victims of jihad and Islamic imperialism. We must refuse to be divided. We must refuse to be conquered by Islamic hegemony, terrorism and aggression. Infidels of the world, unite!”

 3. antikafirphobia said

  http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/feedfundamentalism.htm
  I do not blame the fundamentalists for doing what they are doing. At least they are honest. Their faith and their deeds are consistent. I blame the moderate intellectual Muslims for being dishonest, for upholding a doctrine that promotes hate while giving lip service to “love” and “tolerance”. To claim that Islam is a religion of peace that teaches tolerance is as accurate as saying the same thing of Nazism. Muslims [in general] are not bad people. The average Muslim knows nothing of Islam. Very few Muslims have really read the Quran and understood it. If the good people who mistakenly call themselves Muslims read that book, very few of them will remain faithful.

 4. MARIA said

  Dragi Romani,
  PIEDICATI INTINGEREA ISLAMULUI IN ROMANIA.
  Nu lasati nici o moskee sa fie facute in tara, unde atit de multe singe si greuturi ne-am scapat de TIRANIE.
  ISLAM=TIRANIE
  MUZULMANI=FASCISTI

 5. Salut aparitia variantei in romana a SIOE. Daca aveti nevoie de ajutor, dati un semn de viata. A venit timpul sa ne organizam si noi, in Romania. Mai devreme sau mai tarziu, ne vom confrunta cu aceleasi probleme ca occidentalii.

  Vorba lui Churchill, “If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed, if you will not fight when your victory will be sure and not so costly, you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance for survival.”

 6. Alexandru said

  In sfirsit se poate viziona

  Fitna the Movie: Geert Wilders’ film about the Quran (English)
  http://www.liveleak.com/view?i=7d9_1206624103

 7. Aisha6ani_Mohamed54ani said

  Imi pare atat de bine ca sunt si romani care s-au trezit.Slava Domnului!!! profit sa zic asta acum caci in curand cine stie…daca voi mai putea sa profit de libertatea de exprimare.

  Nu lasati islamul sa isi indinda tendoanele…curand ne vom trezi cu cutitele la gatlej…ori ne musulmanim ori platim taxa de “protectie” ori murim.

  mMi periculosi sunt musulmanii moderati decat musulmanii extremisti. Ei extremisti ii poti distinge din gramada..dar cei moderati te mint cu lozica” islamul este religia pacii”, dupa care te paralizeaza cum au fost si ei la randul lor paralizati de tampii lor parinti indobitocindui din nastere cu imoralul lor Coran.

  Vreti mai multe informatii?

  iata
  http://coransicontradictii.blogspot.com/

 8. George said

  Sunteti penibili,

  nu vedetzi ca musulmani peste tot aeropoarte, scoli, ministere, granitze, pe strazi impiedica numai greutati.
  Nu exista ziar sau revista in care sa nu scrie negativ despre islam. Ori aveti halucinatzii ori sunteti niste disperatzi. Nu e logic ca islamul sa devina ceea ce credetzi voi, sunt prea multe piedici puse la cale.

 9. catalin said

  Salut initiativa domniilor voastre. Este cazul sa fis smuls hijabul de pe chipul acestui cult penibil, numit islam. Este imperativ necesar sa fie dezvaluita adevarata natura a pseudoreligiei musulmane. Cititorii domniilor voastre trebuie sa fie informati asupra conceptului de TAKIA (dreptul musulmanilor de a se folosi de minciuna daca este in interesul islamului).
  Adica dreptul musulmaninilor de a servi minciunele precum ca islamul este “religia pacii” sau ca Iisus Hristos este recunoscut in islam (in realitate ii este negata jertfa pe cruce, mohammed pedofilul profet in schimb este considerat ultimul si cel mai important profet al tuturor timpurilor, un fel de pecete a religiilor). Trinitatea este considerata ca fiind dovada a politeismului, crestinii si evrei sunt socotiti ca fiind DHIMMI SAU KUFFAR. Populatia din tarile europene se confrunta cu situatii inimaginabile. In Est si-au aratat adevaratul chip…Bosnia si Kosovo sunt exemple emblematice. Spuneti lumii sa nu-si faca iluzii cu privire la islam, sa nu-si inchipuie cineva ca daca sta cuminte in patratelul lui, o sa fie lasat in pace.
  In finalul micului meu mesaj, va mai rog sa prezentati cititorilor dumneavoastra la ce se refera DAR AL HARAB; DAR AL ISLAM si DAR AL AHD.
  Numai de bine!

 10. I love your site!

  _____________________
  Experiencing a slow PC recently? Fix it now!

 11. Parmalat said

  We say two words to you, kuffar:

  – Maarat al-Numan 1098
  – Srebrenica 1995

  Honor power and glory belong to Allah, his Profet (SAW) and the believers, but the hypocrites know not!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: