SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • July 2018
  M T W T F S S
  « Oct    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

SIOE Demos 2007

Less than 100 people joined the SIOE demonstration in Marseille on the 8th of December to oppose the building of the biggest mosque in France & continental Europe. These determined and brave people were the ambassadors of the many millions of Europeans who are concerned about the islamisation of Europe.

But even though they are brave and determined, because of being few in number they are unable to convince any of the Mayors who support the building of mosque’s in European cities. As city Mayors and politicians will say: “Only 100 people turning up against mosque building in Europe is insignificant, and to the contrary this could in fact be seen as unspoken approval by the majority to build more mosque’s in other cities as there appears to be little opposition!”

We know there are people who are afraid to join an SIOE demonstration because of the fear of violence. But the last five SIOE demonstrations were held in a peaceful atmosphere as the SIOE organisers made good preparations for these demonstrations. They made all the necessary contacts with the authorities so the demonstrations were legal and there was a police presence. The last five demonstrations have shown that there are no reasons to fear joining an SIOE demonstration.

SIOE started in 2007. This was the beginning. Next year we have to grow to a size where we can make a difference. So inform your friends, your families, and working colleagues that there exists a Pan-European group that’s not just talking about stopping the islamisation of Europe but is actually doing something through actions and demonstrations.

If you really want to stop this islamisation then you need to stand shoulder to shoulder with like minded people at the next demonstration. Encourage everybody you know to join SIOE and let 2008 be the year where we will turn the tide.

SIOE is opposing the building of mosques on European soil until the main Shia and Sunni countries allow the building of Buddhist- and Hindu temples, synagogues and Christian churches in Mecca and Teheran.

“The only thing necessary for the triumph of evil……is for good men to do nothing !” Edmund Burke (1729-1797), Irish philosopher and statesman

——————-

 Un videoclip de pe website-ul arhitectului acestei moschei arata ca ea va fi numita London Markaz, un centru de inchinare islamic intins pe 17 acri ce va avea o capacitate de 70.000 de persoane. Intentia este ca acest centru sa devina punctul islamic pivotal pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, punand in umbra prin dimensiunile si amploarea ei catedralele crestine britanice.

Alain Craig este consilier orasenesc pentru zona Newham, acolo unde se doreste construirea moscheii. “Nu sunt antimusulman, sunt democrat. Cred in dreptul musulmanilor de a construi moschei. Dar exista totusi o diferenta intre o constructie normala, medie si acesta moschee-monstru, acesta mega-moschee pe care ei si-o doresc.”

De fapt, problema nu este numai marimea acestei moschei. Este vorba despre sustinatorii de culise, un grup dubios numit Tablighi Jamaat. FBI-ul crede ca ei au legaturi cu Al Qaeda. Richard Reid (‘the shoebomber)’ era asociat al acestui grup ca si 2 dintre atentatorii de la 7 Iulie 2005 din Londra. Banii pentru acest proiect provin din surse din Orientul Mijlociu.

Chiar si musulmanii britanici moderati se opun proiectului si au pus in circulatie o petitie impotriva construirii ei (250.000 de semnaturi). Unul dintre liderii opozitiei musulmane este dr. Irfan al-Alawi care afirma ca moscheea va constitui o reala amenintare la adresa securitatii. Alan Craig a primit deja amenintari cu moartea pe You Tube. http://theopinionator.typepad.com/my_weblog/2007/11/opponent-of-lon.html

———Luati in considerare si faptul ca cea mai mare moschee din Europa la momentul actual a fost inaugurata in 1995 [la numai 3 km distanta de Vatican], in Roma, dioceza Papei. Totusi nu stim de vreo biserica in Riyadh.
Explicatia: un decret din 3 Iunie 2000 al Ministerului Religiei Saudit interzice categoric construierea de lacasuri de cult nemusulmane pe teritoriul musulman.

———-Din Londra pana in Toscana, din Austria pana in Amsterdam si Koln, Europa spune NU moscheilor. http://mathaba.net/rss/?x=566924

In Berna, capitala Elvetiei, autoritatile nu au autorizat transformarea unui abator scos din functiune intr-un centru cultural islamic imens, un complex de 40 mil. lire sterline, continand o moschee, un muzeu al islamului, un hotel, birouri si sali de conferinta. Organizatorii cauta acum alternative.

Dr. Schmitt afirma ca aceasta constructie de moschei impresionante care schimba infatisarea oraselor europene sunt de fapt expresia angajamentului luat de musulmani fata de societatile in care traiesc “Ei nu se mai considera oaspeti, sunt stability aici. Este un semn al normalizarii, al integrarii” spune el.

Dar in Wangen, mesajul acesta nu-si gaseste rasunetul. “La inceput a fost vorba de un centru cultural, apoi un loc de rugaciune si acum este de fapt o moschee” spune dl. Kissling. Este tactica bulgarelui de zapada. Urmatorul pas vor fi megafoane care sa cheme la rugaciune peste tot. Copii nostri vor intreba ce au facut parintii nostri si raspunsul va fi: nimic.

————–Ce musulmanii nu va vor spune niciodata :

In Egipt pentru a repara gardul unei biserici este nevoie de autorizatie de la presedinte. In Indonezia obtinerea permisiunii de a construi o biserica sau un templu ia 10 ani si cea mai mica obiectie din partea unui cetatean musulman pune sub semnul intrebarii intregul proiect. Bisericile deja existente se confrunta cu tot felul de amenintari, intimidare, vandalizare, fara a mentiona restrictia asupra prozelitismului si amenintarile catre membrii bisericilor. Ca medie, la fiecare biserica existenta deja cinci au fost distruse.

“In Pakistan este din ce in ce mai greu sa construiesti in lacas de cult. Ni se spune tot timpul ca nu vom obtine autorizatie pur si simplu pentru ca Pakistanul este o tara pentru musulmani. In Islamabad o biserica nou cladita a fost distrusa de multimea furioasa chiar si dupa obtinerea tuturor autorizatiilor. Am reconstruit-o numai pentru a o vedea la pamant din nou…am recladit-o si a fost pentru a treia oara distrusa.”

In Kosovo distrugerea si desecrarea constanta a bisericilor, cimitirelor, manastirilor. 1000 de ani de istorie crestina sunt eradicati sistematic in aceasta zona. http://www.kosovo.net/destruction.html http://globalresistance.com/churchpics/list.htm

Acesta este motivul pentru care Kosovo-alta data Ierusalimul Serbiei nu trebuie sa devina independent: minoritatea crestina va ajunge la mila majoritatii musulmane, exact ca in Arabia Saudita, Pakistan, Iran, Irak, Gaza, etc.

Church desecration by Bosnian Muslims : http://www.youtube.com/ watch?v=MS_QK9FCfWw&search=orthodox+church. Time will tell whether the balance of population between Christians-Muslims will hold to ensure a tolerant Bosnia. Otherwise, the same problem of Muslim intolerance will occur as it did elsewhere.

Pozele de mai sus: numai cateva dintre sutele de biserici din Indonezia incendiate intre 1945-1997. 1998 a fost anul cel mai dramatic, cu cele mai multe incendieri de biserici si masacre ale jihadului asupra insulelor cu populatie majoritar crestina din Celebes si Maluku, si de asemenea uciderea sistematica si violul in masa in randurile minoritatii crestine chineze de catre trupe armate musulmane in Jakarta. Acest tip de distrugere a nemusulmanilor are loc de secole, inainte ca Israelul si America sa existe.


Mila lui Alah in Pakistan:
http://www.balaams-ass.com/alhaj/pakistan.htm
http://iran-daily.com/1384/2504/html/politic.htm#s128127


Pakistan, o biserica sub amenintarea adeptilor religiei pacii:

Musulmani strigand: “Dati-le crestinilor, hindusilor si budistilor drepturi egale de a-si construi propriile lacasuri de cult!” (Doar glumeam)

3 femei indoneziene au fost eliberate din inchisoare dupa trei ani pentru ca impartisera Biblii musulmanilor. In Malaezia, Lina Joy, fosta musulmana, a primit decizia de la cea mai inalta curte a acestei tari care-i interzice sa paraseasca religia islamica chiar si dupa 15 ani traiti ca si crestina. Mai multe detalii despre cum sunt tratati nemusulmanii in tarile musulmane pe http://www.barnabasfund.org/support/pfu.php

SUDAN – grenada aruncata in biserica omoara 6 copii

GAZA – managerul librariei Societatea Biblica ucis.

IRAK – violentele anticrestine continua, genocid

ALGERIA – crestin judecat pentru incercarea de a converti un musulman.

Kelantan / MALAEZIA – 6 lovituri de bici, 5 ani la inchisoare si o amenda de 2.800 USD pentru nemusulmani care-si impartasesc credinta cu musulmanii.

MAROC – crestinii sunt aruncati in inchisoare pentru prozelitism.

Jakarta / INDONEZIA – doctori musulmani resping pacienti crestini, studente crestine la una dintre cele mai mari universitati din Indonezia devin tinte ale musulmanilor daca refuza sa-si acopere capul, unele au fost violate; in cazul unei sarcini copii trebuie educati ca si musulmani iar mama devine o paria.

EUROPA TREBUIE SA OPREASCA ACESTA CONCENTRARE DE FORTE MUSULMANE, MOSCHEI SI INSINUAREA LEGII SHARIAH PE TERITORIUL LOR! Europenii ar trebui sa-si miste fundurile lenese si sa-si faca auzita vocea peste tot.

—————————————————————————————–
From SIOE Holland
, a short explanation for Romanian readers not familiar with the way  Western Europe works : no western government will ever react upon films/books which  criticize, insult or even reject Christianity. They will cite ‘freedom of expression’ as a legitimate defence. But as soon as there is a hint of a film which criticizes Islam, the government will try its utmost to stop the film or its producer. Why ?Because they are scared of Muslims’ veiled threaths and violent reaction, which time and time again has proven to be true. Holland is a classic case. Look at the protection surrounding a Dutch politician famous for criticizing Islam (see photo below). Is it not scandalous that Dutch people cannot walk freely in their own country because of fear of being murdered by immigrant Muslims ?

Geert Wilders: “[the Quran] is a horrible and fascist book that inspires people until this very day to perform horrible acts”.

Since Wilders has gone public about the film he is making about the similarities between quran and Mein Kampf, or in other words; between islam and fascism, politics in Den Haag has come to a full stop, as expected. Just when everybody seemed to have forgotten all about Pim Fortuyn and Theo van Gogh (both killed in broad daylight for criticizing Islam), Wilders comes out with his announcement about his film. His plan is to release the film in Januariy 2008. It will be shown on both television and the internet.

The Dutch Government says it is concerned about the reactions in the Netherlands and in foreign countries. What the Government means is, they fear reactions of muslims in Holland and in islamic states. This proves Wilders’s point. Fear is governing Holland.

The chairman of the Dutch muslim council regrets the fact this movie is being made. He fears the worst when this film shall be shown to the public. “Our boys in the street shall have the last words”, he says. This remark can be considered to be the first threat.  ‘and we can’t stop them. Look what happens in France” he said.

Why should people show respect for religions, and islam in particular?  If Hitler claimed ‘Mein Kampf’ was dictated to him by the angel Gabriel, should we show respect for Nazism? http://sioenederland.wordpress.com/2007/11/28/de-angst-regeert/#respond, http://www.nu.nl/news/1333594/10/Zorgen_over_islamfilm_van_Wilders.html

8 December: STOP MUSLIMS DEMONIZING Geert Wilders http://sioe.wordpress.com/2007/12/03/stop-the-demonizing-of-geert-wilders/ 

And NOW, Muslims and their dhimmi allies (non-Muslims afraid of Islam) who oppose Geert Wilders want to stop him and are assembling a counter movement. Mohammed Sini, the chairman of the foundation of islam and citizenship is planning to build this movement. “This is definitely going to happen. I also call on to all muslims to stay calm and to accept that the are being insulted” he said today in the Telegraaf. “Wilders is evil and evil has to be stopped”. (see their poster below)

This poster from Muslim shows how Europe will look in the future. Muslims will try to stop freedom of speech everywhere. Make this development stop. Make a difference. Join SIOE!

We call upon everybody to take part in an action that SIOE Nederland is preparing.

Unlike previous SIOE events, in this action everything will be allowed, except: Swastikas, hammers and sickles and racist symbols and chants which as always are all banned

This action will be a European one. SIOE International and all representative countries shall hook up. Everybody with common sense should attend our action.

Place, date and time will be announced in time due through our websites.

————————————————————————————Demonstratii peste tot in Europa impotriva Islamofascismului pe 26 octombrie 2007 

bloemensioenederland.jpg    hamburg.jpg In Olanda (photo left) s-a tinut un moment de reculegere la statuia lui Theo Van Gogh (regizorul Olandez ucis de un musulman care a considerat ca era datoria lui religioasa sa il elimine pentru ca a criticat Islamul si tratamentul aplicat femeilor), apoi multimea a ascultat speechurile din Oosterpark.

2004, Murdered in Broad Daylight : Theo Van Gogh http://en.wikipedia.org/wiki/Theo_van_Gogh_(film_director) 

La consulatele din Hamburg, Koln, Dresda, Munchen si Frankfurt oamenii au primit flori (photo right).

   brussels.jpg

In Danemarka (photo left), un serviciu comemorativ a fost tinut in fata ambasadei olandeze pe 2 Noiembrie, ziua in care Theo van Gogh a fost ucis acum 3 ani. Oameni de peste tot in Danemarka, Jutland, Funen & Zealand l-au comemorat pe Theo van Gogh.

In Belgia (photo right), o delegatie SIOE Belgia (Flamanda) & SIOE Belgique (Franceza) au inminat flori si au postat o placa comemorativa la ambasada Olandeza din Brussel.

741d.jpg

In Norwegia, “SOS.YTRINGSFRIHET – I FARE “ (SOS. LIBERTATEA DE EXPRIMARE – IN PERICOL) a tinut o comemorare pentru Theo van Gogh in fata ambasadei olandeze din Oslo. Ambasadorul Olandez s-a adresat multimii si le-a multumit pentru condolantele exprimate. http://sos-ytringsfrihet.com.p12.hostingprod.com/blog.html

photo …

In Anglia au fost tinute momente de reculegere in fata Ambasadei din Londra (pozele urmatoare)

Cateva organizatii representind comunitati persecutate in tarile Islamice au fost invitate se ia parte, la manifestare (Armeni, Assyrieni, Coptici, Crestini, Evrei, Hindusi, Sikhsi si Zoroastri/Persi.) Dupa ce au manifestat interes initial au incheiat prin a nu se prezenta la demonstrate.

photo …

Un suporter al sitului German, ‘Politically Incorrect’. Autorul acestui site si familia lui au fost amenintati recent cu moartea de catre un islamist chiar in fata casei lor. SI musulmani au tupeul de a-i numi pe cei ce se opun Shariei ‘fascisti’.

photo …

Un suporter american vorbind cu colegul britanic. Amandoi doresc sa expuna tratamentul aplicat Crestinilor in Egypt, fenomen care este ignorat total de media occidentala.

photo

Anders Gravers, Danezul neinfricat zambeste alaturi de alti demonstranti care se opun
Shariei in Europa. Anders inca poarta ranile recentului atac in care colega lui a fost grav ranita nemaiputind sa vina la Londra.

London’s STOP KUFFARPHOBIA Friday 10/26 coincides with Islamo-Fascism Awareness Week in the US conducted at 116 college & university campuses …. It is clear that Europe is sadly dragging its feet in its fight against Islamofascism. Not ONE university in Europe has yet dared to take up this subject.

http://absurdthoughtsaboutgod.blogspot.com/2007/10/islamofascist-awareness-week-coincides.html

(don’t forget to watch the video on The Violent Opression of Women in Islam – David Horowitz)

———————————————————————————-Tentativa de Crima la 21 Ottombrie 2007

Tentativa de Crima asupra liderului si membrilor SIOE/SIAD. Majoritatea media a ramas complet tacuta sau a publicat mincuni despre aceste incidente.
Pe 21 Octombrie Duminica SIOE din Danemarka a anuntat o demonstratie in Copenhaga. Cititi postarea anterioara/ulterioara. Inainte de demonstratie, Anders Gravers si alti doi membri mergeu intr-o dubita cu trei locuri in fata, urmand masina care le asigura securitatea, unde o femeie in varsta, de 74 ani, si alti membri ai SIADului erau pasageri.

Ambele masini au intrat intro parcare sigura inainte de demonstratie.

La 2-5 secunde o impuscatura puternica s-a auzit si parbrizul a fost distrus. Doi barbati (?) erau in fata masinii si doi pe fiecare parte lovind geamurile si strigand “Scoateti-l din masina!” Au inceput sa ii loveasca pe Anders si pe pasagerii SIAD cu bate de metal. Membra SIAD din mijloc a fost lovita cu o sticla in ceafa.

Anders a reusit dupa un timp sa loveasca pe unul dintre barbati cu portiera masinii si pe altul cu un extinctor. Ulterior s-a descoperit ca atacatorii incercasera sa il injunghie de multe ori dar Anders purta vesta anti-glont, ceea ce i-a salvat viata.

Alt membru SIAD era intins pe jos si lovit in cap de 4-5 persoane cu bate de fier. Si el purta vesta anti glont deci nu au reusit sa il injunghie (photo sus).

Femea in varsta (photo sus) era intinsa pe jos complet nemiscata. Fusese atacata de doua persoane si doborita cu o bata de fier. Crezind ca este moarta, atacatorii s-au indreptat spre alta victima.

Era imposibil sa sune la politie din cauza semnalului foarte slab. Din fericire administratorul cladirii a vazut totul si a alarmat politia si ambulanta.

 Anders Gravers, liderul SIOE/SIAD 

Cei raniti, 2 barbati si 2 femei, a hotarat ca cel mai bun lucru este sa continue demonstratia. A fost o palma pe obrazul fortelor nedemocratice si fasciste care au incercat sa-i elimine pentru totdeauna.

————————————————————————————–
Demonstratie 21 otombrie 2007

SiOE din Danemarka a anuntat o demonstratie in legatura cu vizita Comisiei pentru Drepturile Omului din Arabia Saudita [care intentioneaza sa deplanga tratamentul a supra musulmanilor in tarile europene si sa invete cum sa ii tratam pe musulmani mai bine].

Demonstratia are loc in fata Institului pentru Drepturile Omului in Copenhaga la Strandgade 56, Christianshavn in ziua de Duminica 21 octombrie la ora 13.30.

Titlul demonstratiei este : “Priveste-te in oglinda” 

handcuttings_edited.jpg

Vor fi postere cu decapitari si taieri de maini

Vor fi inscriptii cu “Ipocritii afara din Danemarka” “Drepturile Omului in Arabia Saudita ? Sau ipocrizie ?” “Cum tratati homosexualii in Arabia Saudita ?” “Cum tratati femeile in Arabia Saudita ?” “Cum tratati ex-musulmanii in Arabia Saudita?” “Cum tratati pe asa-zisii hoti in Arabia Saudita?”//

Intai ne ard steagul si apoi vin in propria noastra tara sa ne scuipe in fata !

Cum pot unii care nu subscriu la Drepturile Omului stabilite de UN sa ne instruiasca cum sa fim umani ?

stokkeslag.jpg

Ipocritii tocmai au condamnat doi barbati la 7000 de lovituri cu biciul pentru ca au fost gasiti vinovati de homosexualitate.

Decapitarile sunt specifice sistemului de pedeapsa sharia.

What do we have to learn from people who have special roads for Moslems and other roads for non-Moslems? Are we supposed to bring in apartheid of the kind which the Americans abolished in the sixties? Benches for Moslems, benches for dhimmies, restaurants for Moslems, restaurants for dhimmies, cinemas for Moslems, cinemas for dhimmies?

Ce avem de invatat de la cei care au strazi speciale pentru musulmani si altele pentru ne-musulmani ? Trebuie sa reinstauram apartheid-ul pe care americanii l-au abolit in anii 60 ? Banci pentru musulmani, banci pentru dhimmie, restaurante pentru musulmani, restaurante pentru dhimmie, cinematografe pentru musulmani, cinematografe pentru dhimmie ?

Sub nicio forma !

Demonstratia SIOE va avea loc la sosirea ipocritilor in Copenhaga, pe traseu, la hotelul lor si oriunde se vor tine intalnirile lor.

Ipocritii afara din Danemarka !

Advertisements

One Response to “SIOE Demos 2007”

 1. 7pThank’s.2r I compleatly agree with last post. cdx
  ламинат 7o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: