SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • October 2014
  M T W T F S S
  « Mar    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

De la Marx la Madrasa

Posted by antikafirphobia on October 21, 2014

de Bogan Calehari
4

În 1992, studenții Universității din Minnesota au hotărât să celebreze în noul stil, corect politic, aniversarea a 500 de ani de la descoperirea Americii de către Cristofor Columb – unul dintre “europenii bărbați, albi și morți”, atat de huliți și disprețuiți in mediul academic american. În cadrul unui proces intens mediatizat, colonialistul alb a fost judecat pentru “crime contra umanității”, iar juriul l-a declarat în unanimitate, pe așa zisul “navigator”, vinovat.

Condamnarea rasistului și sexistului Shakespeare a avut loc mult mai discret: la universitatea Stanford, Shakespeare și alți reacționari, rasiști și homofobi precum Dante, Montaigne și Cervantes, au fost scoși doar din programa anului întâi. Au fost înlocuiți cu Franz Fanon și Che Guevara. Mai puțini înseamnă întotdeauna mai buni!

În 1982, profesorul universitar Bertell Ollman, de la Universitatea din New York, declara fericit “O adevărată revoluție cultural-marxistă se petrece azi în universitățile americane”. Condamnarea ucigașului în masă, zece ani mai târziu, a dovedit că n-a exagerat cu nimic.

Luna aceasta, conducerea Uniunii Studenților Britanici – care reprezintă pentru studenții englezi ceea ce Partidul comunist reprezenta pentru clasa muncitoare – a avut o inițiativă cel puțin șocantă: condamnarea masacrelor, a actelor de teroare, a crimelor contra umanității de care se face vinovat Statul Islamic. Petiția concepută de USB chema la solidaritate cu kurzii irakieni și la boicotarea celor care susțin sub diverse forme Statul Islamic.

Așa cum era și normal, Adunarea generală a studenților a respins prin vot deschis această petiție. Malia Bouattia, lidera Asociației studenților negri, a fost cea care a condus lupta pentru blocarea petiției. Malia a înfierat islamofobia și a arătat că studenții nu vor da înapoi “în fața intervenției imperialiștilor occidentali sau a diabolizării popoarelor musulmane.”

http://tab.co.uk/2014/10/14/nus-refuses-to-condemn-terrorists-because-its-islamophobic/

În timp ce, în Marea Britanie, legitimarea unui imigrant clandestin de un simplu polițist poate fi etichetată ca un atac dur la adresa drepturilor omului, studenții englezi consideră, pe bună dreptate, condamnarea actelor de terorism islamic, a decapitărilor, crucificărilor si târgurilor de sclavi drept islamofobie. Cred că este vorba de promovarea unui stil de comportament social și cultural, care nu poate să facă decât cinste englezilor și numai bine Regatului britanic. Dacă Cristofor Columb n-a avut nici o șansă în State, Abu Bakr Al- Baghdadi ar putea visa la sanctificare în Regatul Unit.

Intervievați, și studenții americani de la Harvard acuză, în mod logic, cauza și nu efectul ei. Ca și Malia Bouattia, ei țintuiesc acuzator imperialismul occidental, în principal cel american, unicul vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă rău în lume. Cum bine spunea unul dintre ei: “Imperialismul american și protejarea intereselor noastre petroliere în Orientul Mijlociu, au destabilizat zona și au permis unor grupări ca ISIS să obțină putere.”

Uimitor este că fără să fi învățat vreodată la Harvard, ci doar în niște madrase (școli religioase n.a.) obișnuite, așa ar vorbi și unii dintre jihadiști! Marile spirite nu pot fi oprite să se întâlnească.

http://www.thefederalistpapers.org/video-2/harvard-students-say-the-biggest-threat-to-world-peace-is-not-the-islamic-state-its

Pentru a arăta că face o distincție clară între Islam, ca religie a păcii, și Statul Islamic – care în afara numelui nu are nimic comun cu Islamul – Universitatea Yale l-a invitat în luna septembrie pe șeicul tunisian Rashid Gannushi să susțină un discurs în fața studenților facultății de drept. Tema abordată: legea islamică Șharia. Rashid Gannushi, fondator și conducător al partidului islamist Ennahda – Frăția Musulmană tunisiană – a avut mult timp interdicție de intrare pe teritoriul american, el fiind, cu ani în urmă, un adversar declarat al Statelor Unite, împotriva cărora propovăduia jihadul.

Dar vremurile s-au schimbat. Acum, când mulți americani sunt și ei adversari ai Statelor Unite, iar președintele lor declară mândru că “America este una dintre marile națiuni musulmane ale lumii”, era timpul ca șeicul Gannushi să fie considerat prieten și să primească mult dorita viză.

Mai ales că în calitate de susținător al Hamas-ului, se află în același club select cu președintele Obama. Și când partidul său deține puterea în Tunisia, declarația șeicului este inofensivă: “Nu există civili în Israel. Întreaga populație – inclusiv femeile și copiii – formează armata de rezervă și poate fi ucisă.”

Hitler era și el dușmanul evreilor și al imperialismului, dar Fuhrerul n-a putut fi invitat din motive obiective, așa că Yale nu s-a conformat și l-a invitat pe Gannushi.

Și dacă Heidegger le spunea studenților săi: “Legile ființei să nu le căutați în dogme și idei, ci în persoana Fuhrerului, căci numai el este realitatea germană de azi și de mâine”,  cu siguranță că studenții de la Yale n-au avut decât de câștigat ascultându-l pe șeic vorbindu-le despre cea mai importantă lege a ființei umane: Șharia – voința lui Allah pe pământ.

Că Marx nu se simte prea bine, în timp ce Allah și Profetul nu sunt deloc afectați de împlinirea a 14 secole de existență, o dovedește și faptul că “lomonosoavele” occidentale se transformă treptat în veritabile madrase. Democrațiile occidentale par hotărâte să își asigure viitorul, privindu-și cu satisfacție odraslele cum îmbrățișează valorile noului adversar în timp ce sapă împreună cu acesta la temelia unei structuri multicultilateral dezvoltate. Și asta pentru că n-a avut cine să le învețe că libertatea nu se pierde numai în lagărul marxist, ci și pe covorașul de rugăciune.

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: