SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • March 2013
  M T W T F S S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Occidentul plătește taxă de protecție “funcționarilor” palestinieni

Posted by antikafirphobia on March 8, 2013

Dacă Marea Britanie are 22 de miniştri şi Franţa 34, cine are aproape dublu, adică 92? Or să spună unii că Statele Unite, India, China sau Brazilia, dar sunt departe …foarte departe. Nu trebuie să fii o forţă economică sau o putere emergentă pentru a-ţi permite luxul acesta, ci trebuie doar să demonstrezi că ai “autoritate” în faţa celorlalţi şi palestinienii au dovedit, de-a lungul timpului, că au aşa ceva! Personalul liniilor aeriene, precum şi cel al ambasadelor, israelienii ce folosesc mijloacele de transport în comun, ca şi sportivii de la olimpiadă, patronii de discoteci sau terase, precum şi clienţii lor, sunt doar câţiva dintre cei ce s-au convins de lucrul acesta. Astfel a apărut şi numele de “autoritatea palestiniană”.

Au şi 170.000 de funcţionari care costă bugetul Autorităţii Palestiniene 1,7 miliarde euro/an – adică 58% din buget! “Cine plăteşte nota?” Turcu’ plăteşte! Nu, nu Erdogan; el a cotizat la Hamas 300 de milioane euro! Autoritatea este subvenţionată de Uniunea Europeană, că are şi ea turci destui. În aprilie 2012, UE a deblocat de urgenţă 22 de milioane euro pentru a plăti salariile funcţionarilor palestinieni, asta după ce, în februarie 2012, mai “cotizase” 24,7 milioane euro, pentru a plăti salarii şi pensii la 85.000 de funcţionari şi pensionari din Gaza şi Cisiordania! Barack Obama a băgat şi el mâna în buzunar… nu al lui, al americanilor.

Luptați cu popoarele Cărții până când vor plăti Jizya (tributul) și vor fi supuși. (Coran 9:29)

Luptați cu popoarele Cărții până când vor plăti Jizya (tributul) și vor fi supuși. (Coran 9:29)

Din cei 155 milioane euro destinaţi Teritoriului Palestinian în 2012, UE a acceptat să verse anticipat 116,2 milioane în primele cinci luni “pentru a menţine astfel în viaţă serviciile publice esenţiale poporului palestinian”. Uniunea Europeană a receptat de mult mesajul: Vreţi să rămâneţi în viaţă? Mai întâi, ajutaţi “serviciile palestiniene” să rămână!

La începutul anului, Bruxelles a anunţat “Un nou ajutor al UE în favoarea poporului palestinian”. O primă tranşă de 60 milioane euro va permite Autorităţii să plătească salariile şi pensiile în primele trei luni ale lui 2013, iar 40 milioane euro vor fi vărsaţi în fondul UNRWA pentru a-i sprijini pe palestinienii refugiaţi, de vreo trei generaţii, prin diferite ţări arabe. Şi vor rămâne “refugiaţi” încă trei generaţii, dacă necredincioşii le vor mai da bani. Şi le vor mai da, pentru că, dacă nu vrei să mori, trebuie să te converteşti sau să plăteşti Jizya, iar necredincioşii au ales să plătească tribut! Oamenii au muncit şi muncesc, aşa că, de ce să nu-i plătim?

Şi dacă ucid?

Mai ales dacă ucid!

Chiar şi pe cei, sau mai ales pe cei, care o fac aruncându-se în aer în oraşele israeliene, omorând civili în autobuze, restaurante şi pieţe? Chiar şi pe cei care măcelăresc cu cuţitul copii nevinovaţi? Da! Mai ales că plătim conform legii; şi ei tot funcţionari sunt!

Mahmoud Abbas, preşedintele Autorităţii Palestiniene, a făcut să fie votată o lege ce obligă guvernul palestinian să plătească lunar salarii (din acelaşi buget din care sunt plătiţi şi funcţionarii) familiilor teroriştilor ce s-au aruncat în aer în mijlocul femeilor şi copiilor evrei. Conform acestei legi, votate în 2004, toţi palestinienii din închisorile israeliene condamnaţi pentru acte de terorism fac oficial parte din personalul Autorităţii. Potrivit cotidianului oficial palestinian Al-Hayat Al-Jadida, plăţile către familiile “martirilor” reprezintă 3,5% din buget.
Vedeţi? Unde e lege, nu-i tocmeală, deci UE nu are de ce să-şi facă probleme de constiinţă. Neavând aşa ceva, Uniunea Europeană se supune!

Ziarul englez Daily Mail semnala, încă din 2011, că Guvernul Majestăţii Sale donase Autorităţii Palestiniene 86 milioane lire sterline, dintre care 5 milioane pentru plăţi către “familiile teroriştilor kamikaze”, iar 3 milioane pentru cei 5.500 de detinuţi palestinieni din închisorile israeliene! De altfel, Marea Britanie s-a angajat să plătească 86 milioane lire sterline/an, până în 2015!

Englezii plătesc din toată inima, având certitudinea că banii ajung acolo unde e mai mare nevoie de ei. Plăţile se fac corect, transparent, conform unei scale, care începe de la 250 lire sterline/lună pentru un deţinut cu 3 ani condamnare şi ajunge până la 2140 lire/lună – sumă ce recompensează, normal, pe cei care au ucis cei mai mulţi evrei! Dar pentru asta trebuie să fi fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Oricum, salariul mediu al celor 5.500 de palestinieni, deţinuţi încă în închisorile israeliene, este de circa 635 euro! E ceva totuşi, să arunci în aer, să împuşti sau să hăcuieşti cu cuţitul evrei, cînd ştii că nu o faci pe gratis, şi că Uniunea Europeană te răsplăteşte, având grijă de tine şi de viitorul familiei tale!

Domnul Issa Karaqe este “ministrul palestinian pentru problemele deţinuţilor şi al vechilor deţinuţi”; poate, aflând asta, unii nu se vor mai întreba uluiţi, cum poţi avea 92 de miniştri. El a declarat postului privat Wattman TV că guvernul palestinian plăteşte lunar un salariu permanent celor 4.000 de foşti deţinuţi (cu o pedeapsă mai mare de 5 ani) din închisorile israeliene. Mulţumiţi de banii primiţi, puţini membri ai aceste “armate Fatah” se mai gândesc să muncească. De fapt nici n-au nevoie: englezii, francezii, suedezii şi ceilalţi o fac şi pentru ei!
Arabia Saudită oferea, la începutul anilor 90, doar 5.000$ unui kamikaze palestinian, în timp ce Saddam, mai generos, îi plătea cu 25000$ pe palestinienii care se aruncau în aer, aşa ca, nu pot să nu remarc, cu mândrie cetăţenească, generozitatea socială a Uniunii Europene.

Să nu-i uităm nici pe ceilalţi contribuabili importanţi ce sunt atenţi ca teşchereaua teroriştilor din Gaza şi Cisiordania să nu se golească niciodată: Statele Unite, Japonia, India şi…Banca Mondială. Ajungi să crezi că, dacă mai este ceva sigur pe lumea asta în care să investeşti, în ziua de azi, acela este terorismul şi fundamentalismul islamic! Mă gândesc, când spun asta, la modul în care Statele Unite şi Uniunea Europeană s-au grăbit să promită “sponsorizarea” fundamentalismului islamic în ţările arabe proaspăt cucerite de acesta (Libia, Tunisia şi Egipt), cu 37 de miliarde $! Dacă în urmă cu decenii democraţiile occidentale aruncau banii în “soba” numită “Lumea a Treia”, susţinându-i la putere pe dictatorii comunişti din Africa, Asia şi America Latină, azi au descoperit o nouă “gaură neagră”, pe care încearcă s-o astupe cu bani: îi susţin sau îi aduc la putere, cheltuind sume imense, pe teroriştii şi fundamentaliştii islamici. Islamismul a înlocuit tiermondismul!

Asumându-si pionieratul, Rusia nu numai că i-a susţinut financiar, dar i-a şi antrenat pe “muncitorii” palestinieni, încă din vremea când OEP –ul nu visa să se numească Autoritate Palestiniană. Dacă la iniţiativa lui Iuri Andropov – vestitul şef al KGB-ului – a început pregătirea în centre de antrenament speciale a sute de terorişti aparţinând “fraţilor ideologici” din Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei, această pregătire nu a încetat nici măcar în 1989. Atunci, destinele Rusiei erau în mâna marelui democrat, al viitorului “Nobel pentru Pace”, Mihail Gorbaciov, cel care, deturnând o parte din sumele acordate de Occident pentru a salva perestroika, continua sa acorde “o pregătire militară specială”, în fiecare an, zecilor de terorişti palestinieni proveniţi din Liban; “luaţi sub oblăduirea ministerului Apărării, aşa cum ne dezvăluie Vladimir Bukovski.

Unul dintre principalii actori ai dramei din Orientul Apropiat, Israelul, face însa notă discordantă în toată treaba asta. El nu se înghesuie alături de ceilalţi contribuabili, ce stau la coada din faţa casieriei Autorităţii, în genunchi, cu ochii în ţărână şi punga cu bani ridicată curajos deasupra capului. Evreii par rupţi de realitate, nu văd care-i trendul! Ar fi atât de uşor, ca urmând exemplul celorlalţi, să răspundă cu aceeaşi monedă. Ar fi de ajuns, ca primul ministru să trimită în Kneseth, spre aprobare, o lege care să permită sprijinirea financiară a familiilor “luptătorilor musulmani pentru libertate” din Marea Britanie; luptători ce şi-au etalat exploziv “autoritatea”, în capitala Regatului, pe 7 iulie 2005. Nici familia lui Mohamed Merah, în Franţa, n-o duce prea bine.

Amintindu-mi de cuvintele lui Jose Maria Aznar “Dacă Israelul se prăbuşeşte, ne prăbuşim cu toţii”, nu pot să nu remarc, că în timp ce toţi se prăbuşesc, “bastionul din prima linie” rămâne în picioare!

Citiți și:
Un preţ mic pentru o Europă strîns unită
Plătind Jizya, taxa de protecţie pentru infideli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: