SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • July 2012
  M T W T F S S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Vești proaste din Betleem – senatorul Titus Corlățean trădează creștinii, strînge legăturile cu teroriștii palestinieni

Posted by antikafirphobia on July 16, 2012

Între 17 și 22 decembrie a.c. delegația Comisiei pentru politică externă din Senat, condusă de președintele acesteia, senatorul PSD, Titus Corlăţean, a vizitat Israelul și Teritoriile Palestiniene. Zilele 20 și 21 decembrie au fost dedicate Teritoriilor Palestiniene și întrevederilor cu Autoritatea Palestiniană.

În discuţiile cu parlamentarii din Consiliul Legislativ Palestinian, senatorul Titus Corlăţean a constatat cu satisfacţie tratamentul şi măsurile favorabile, de ordin instituţional, acordate comunităţii creştine din Teritoriile Palestiniene aflate sub coordonarea Autorităţii Naţionale Palestiniene, precum şi relaţiile interumane armonioase în acest teritoriu.

“constată cu satisfacție tratamentul şi măsurile favorabile acordate comunității creștine din Teritoriile Palestiniene; relațiile interumane armonioase”?

Cei pe care i-a felicitat Titus Corlățean sînt membri mișcării palestiniene așa-zis “moderată și seculară”, Fatah, înființată de Yasser Arafat și condusă de Mahmoud Abbas. Nu pot decît să concluzionez că dl senator nu este la curent cu ultimele evoluții, și anume cu faptul că “moderata” Fatah a semnat în luna mai un “tratat de reconciliere” cu organizația teroristă Hamas. “Seculara” Fatah și teroriștii din Hamas doresc să reunească Gaza (controlată de Hamas) și Cisiordania (care include Betleem și este controlată de Fatah) sub conducerea unei alianțe dintre cei doi. Alianța nu s-a materializat în totalitate pînă acum din cauza neînțelegerilor privind alegerea primului ministru. Am în minte imaginea a doi huligani care nu se pot hotărî la împărțirea prăzii.

Vești proaste din Betleem

În realitatea paralelă în care trăiește Titus Corlățean, creștinii trăiesc în bună înțelegere și armonie cu islamiștii din Fatah și teroriștii din Hamas. Am încercat să dau de izvorul acestei armonii.

Cuvînt înainte:

Custodele Țării Sfinte, preotul catolic Pierbattista Pizzaballa, citat de Daniel Pipes, spunea în 2005:

Aproape în fiecare zi – repet, aproape în fiecare zi – comunitățile noastre sînt hărțuite de extremiștii islamici din aceste regiuni. Iar dacă nu sînt membrii ai Hamas sau ai Islamic Jihad, ne confruntăm cu Autoritatea Palestiniană.” Pe lîngă islamiști, o “mafie a pămîntului musulmană” care operează cu complicitatea Autorității Palestieniene (Fatah), amenință creștinii care dețin case și teren, adesea reușind să îi convingă să renunțe la proprietăți.

În 1950, 80% dintre locuitorii Betleemului, locul nașterii lui Iisus, erau creștini, ca în cea mai mare parte a ultimelor două milenii. Astăzi, creștinii numără mai puțin 15 procente și 85% musulmani.


Pentru exodul creștinilor din teritoriile controlate de musulmani este invinovățit, aproape fără excepție, Israelul și blocada impusă Cisiordaniei de acesta (un articol hotnews.ro de pe 25 decembrie pare și el scris din perspectiva Fatah/Hamas).

În 2010, jurnalista britanică Melanie Phillips, scrie în cartea sa, Lumea cu susul în jos, că “două treimi dintre creștinii arabi au părăsit teritoriile administrate de Autoritatea Palestiniană între 1948 și 1967, cînd Iordanul a ocupat Cisiordania și Egiptul a ocupat Fîșia Gaza, înaintea așa numitei “ocupații”(israeliene n.t.), zeci de ani înaintea construirii barierei care protejează populația Israelului de valul de atentate sinucigașe.” Despre Betleem, jurnalista ne spune că “este golit de creștini, […]aceștia au fugit din calea persecuțiilor suferite din partea conducerii musulmane a orașului.”

Situația s-a agravat începînd cu 1995, de cînd mișcarea Fatah (sub conducerea lui Arafat) a preluat controlul.

Foundation for The Defense of Democracies, este citată de Robert Spencer spunînd că din 1995 “palestinienii convertiți la creștinism au fost hărțuiți, cimitirele lor au fost distruse, mănăstirile au fost jefuite”.

În decembrie 1997 The Times of London scria că, în Betleem, sub Autoritatea Palestiniană, viața creștinilor “a devenit de nesuportat pentru mulți membri ai comunității […] Tensiunile tot mai puternice cu musulmanii au determinat unii creștini să evite sărbătorirea Crăciunului în orașul aflat în centru poveștii nașterii lui Hristos.”

În decembrie 1997, The Telegraph scria despre interzicerea prin lege a renunțării la islam în teritoriile Autoritatății Palestiniane. Autoritatea Palestiniană (Fatah) “duce o campanie de intimidare și hărțuire pentru a convinge musulmanii convertiți la creștinism să renunțe la noua lor religie.” Telegraph îl citează pe Mustafa, un bărbat care s-a convertit la creștinism și care de teamă a refuzat să își dea numele întreg; acesta povestește cum poliția i-a spus că “ar face bine să devină din nou musulman.” Cînd a refuzat, a fost acuzat de spionaj pentru Israel, iar “la final, am început să primesc amenințări cu moartea și am fugit din satul meu.”

Un alt bărbat din Nablus e citat spunînd: “ar fi extraordinar dacă aș putea construi o biserică în satul meu, unde am putea să ne rugăm cînd dorim, dar biserica va fi incendiată, odată cu cei din interior.”

Justus Reid Weiner, avocat specializat în drept internațional și drepturile omului, membru în Baroului Avocaților din Israel si al New York Bar Association, spune într-un articol din luna aceasta: În Betleem, “musulmanii care s-au convertit la creștinism sînt în cel mai mare pericol”. Aceștia sînt “lăsați fără apărare în fața cruzimii musulmanilor fundamentaliști. Autoritatea Palestiniană și oficialitățile Hamas sînt direct responsabile de multe dintre încălcările drepturilor omului. Creștinii arabi cad și ei victime semi-anarhiei specifice Autorității Palestiniene.”

Crimele împotriva creștinilor arabi sînt săvîrșite de musulmani, dar multe fețe bisericești din Teritorii ascund adevărul și acuză Israelul pentru situația în care se află. Unii lideri creștini din Europa au preluat această retorică. Robet Spencer citează un preot care, motivînd lipsa de reacție a creștinilor în momentul în care Arafat a ocupat Betleemul, spune: “Noi[creștinii] sîntem o mică minoritate cu foarte puține drepturi, este evident că trebuie să fim foarte atenți la ce spunem. Dar aș fi preferat tăcerea, decît să spunem că totul este bine. Sîntem mai mult decît lași, mințim.”

Melanie Phillips spune: “creștinii sînt persecutați de musulmani în toată lumea. Singura țară din Orientul Mijlociu în care creștinii au prosperat se întîmplă să fie Israel.” Numărul creștinilor din Israel a crescut de peste 4 ori din 1948.

Justus Reid Weiner: “Creștinii arabi au devenit victime ale prejudecăților și urii. Zeci de mii de creștini palestinieni și-au părăsit locuințele lor ancestrale și au emigrat, căutînd refugiu în practic orice țară care le oferă viză. […] Din cauza emigrației – începută acum 2 sau 3 generații – 70% dintre creștinii arabi care locuiau în Cisiordania și Gaza trăiesc acum în alte țări. Zeci de mii trăiesc în Sydney, Berlin, Santiagp, Detroit și Toronto. Emigrația creștinilor arabi s-a accelerat în ultima decadă, și nu sînt semne de încetinire.”

“Nu vă temeți, rămîneți prezenți și conservați-vă moștenirea în locul în care Mîntuitorul s-a născut”, spunea Papa Ioan Paul al II-lea în timpul unei vizite la Betleem din 2000.

Omagiu unui terorist palestinian

Datorită actelor de terorism orchestrate și finanțate de Yasser Arafat, Israelul nu i-a permis acestuia în 2001 să participe la slujba de Crăciun din Betleem. Ca reacție, Arafat a declarat cu cîteva săptămîni înainte de Crăciun că Iisus a fost un musulman palestinian și a organizat un întreg scandal media. În 2002 Arafat a decis să anuleze Crăciunul în Betleem pentru a arăta lumii cine e șeful, și pentru a pedepsi Israelul pentru ocuparea Betleemului după un nou val de atentate teroriste, dar a sfîrșit prin a i se interzice din nou participarea.

În aprilie 2002, timp de 39 de zile, aproximativ 160 de palestinieni înarmați au ocupat Biserica Nașterii Domnului și Biserica Sfînta Maria. Palestinienii au folosit bisericile ca avamposturi din care au tras asupra soldaților israelieni. S-au ascuns în biserici pentru că știau că trupele evreiești nu vor trage înspre biserici.

David Raab de la Jerusalem Center for Public Affairs cita în 2002 serviciile de informații israeliene spunînd că “Fatah și Arafat maltratatează și intimidează populația creștină a Betleemului. Le-au furat banii, le-au confiscat pămîntul și proprietățile, i-au lăsat singuri în fața bandelor de criminali, fără nici un fel de protecție.”

Amindindu-și de Yasser Arafat, Ion Mihai Pacepa scria în 2002, într-un articol publicat de Wall Street Journal: “Nu sunt deloc surprins de faptul ca Yasser Arafat a ramas acelasi terorist singeros pe care l-am cunoscut in timpul anilor petrecuti la conducerea serviciilor secrete ale Romaniei”. (Pacepa: The Arafat I knew)

Așadar, un sumar al vizitei:

 • Titus Corlăţean a felicitat teroriștii palestinieni pentru pogromul creștinilor din Cisiordania și Gaza;
 • A servit ca portavoce în prezentarea conflictului cu Israelul strict din perspectivă islamistă;
 • A căzut de acord în privința “realizării unor proiecte de colaborare între universităţi palestiniene şi româneşti”; (Alianța Civilizațiilor?)
 • Senatorul Titus Corlățean a încheiat apoteotic vizita în care s-a bătut pe burtă cu teroriștii palestinieni în numele statului român: înainte de plecarea în România, membrii delegației române au depus o coroană de flori la mormântul fondatorului Fatah, “teroristul sîngeros” Yasser Arafat.

Media și academia occidentală au întreținut mitul unui Arafat “iubitor de pace”, un “luptător pentru libertatea poporului palestinian” premiat cu Nobelul pentru Pace. Un terorist fără scrupule, un pervers căruia Ceaușescu i-a filmat în secret orgiile homosexuale cu gărzile de corp (scrie Pacepa în Orizonturi Roșii) și care probabil a murit răpus de SIDA, este încă perceput ca un personaj demn de respect și admirație. În final, Titus nu este nici pe departe singurul idiot util care susține cauza terorismului palestinian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: