SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • September 2011
  M T W T F S S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Pentru o Europă “Progresistă și open-minded”

Posted by antikafirphobia on September 19, 2011

Crucea elvețiană ar trebui eliminată. Aceasta este cererea asociației imigranților de a doua generație din Elveția, Secondos Plus. “Steagul elvețian nu mai corespunde Elveției multiculturale din ziua de azi”, spune Petrusic, membrul executiv al Secondos Plus.

Crucea are rădăcini creștine. Originea creștină a Elveției este respectată, “dar trebuie să facem și separarea dintre religie și stat”, a cerut membrul executiv al Secondos Plus. “Mai mult de atît, în Elveția de azi există o diversitate culturală și religioasă foarte mare.”

E nevoie de noi simboluri cu care s-ar putea identifica chiar și ne-creștinii. Un nou steag național ar putea fi fostul steag al Republicii Helvetice. Acesta a fost introdus în 1799 și avea culorile verde, roșu și galben.

“Steagul helvetic este un simbol pentru o Elveție progresistă și open-minded, a mai spus Petrusic.

Aaraguer Zeitung

“Progresistă și open-minded” este deja Marea Britanie, unde de Crăciun, Crucea Roșie a eliminat toate însemnele creștine din sediile sale pentru a nu jigni minoritatea musulmană, unde doi predicatori catolici au fost arestaţi pentru că citau pasaje din Biblie în centrul Manchesterului; unde, în Oxford, consiliul oraşului a decis în 2008 interzicerea cuvîntului “Crăciun” şi înlocuirea lui cu “Winter Light Festival”, pentru a “include toate denominaţiile religioase”.
“Progresistă și open-minded” este și Oxford University Press care a scos din dicţionarul pentru copii, Oxford Junior Dictionary, cuvinte referitoare la creştinism şi istoria Marii Britanii, cum ar fi: “episcop”, “capelă”, “mînăstire”, “sfînt”, “monarh” şi “imperiu”.

“Progresistă și open-minded” este deja Olanda, unde unui creştin coptic, fugit din Egipt din cauza persecuţiilor suferite din partea musulmanilor, nu i se permite să poarte o cruce în timpul serviciului, asta în timp ce angajatelor musulmane nu li se pune nici o problemă cînd poartă basmaua islamică.

“Progresistă și open-minded” este deja Belgia. În Antwerp au fost interzise referinţele la Iisus, Maria şi Iosif în şcolile publice pe toată perioada anului, chiar şi în timpul Crăciunului, pentru a nu jigni comunitatea musulmană din oraş. Autorităţile au motivat, zicînd: “Crăciunul ar trebui să fie un eveniment neutru, concentrat nu pe o anumită religie, ci pe bucuria unei mese cu prietenii şi familia”.

“Progresistă și open-minded” este deja Comisia Europeană, care anul trecut a tipărit 3 milioane de agende pentru a le trimite copiilor britanici de sărbători. Agendele sînt însoţite de 51 de pagini de propaganda UE, tipărită pe hîrtie lucioasă, şi include un calendar în care sînt marcate sărbătorile musulmane, hinduse, sikh, evreieşti şi chinezeşti, este marcată Ziua Europei şi principalele aniversări ale UE. Crăciunul şi toate celelate sărbători creştine au fost ignorate cu desăvîrşire. Ziua de 25 decembrie rămîne goală în calendar.

“Progresistă și open-minded” este deja Bosnia, se pare, din moment ce, în Sarajevo, Crăciunul a fost interzis în toate gradiniţele din 2008. 43% din populaţia Bosniei este musulmană.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: