SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • July 2011
  M T W T F S S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Robert Spencer confruntă idioţii utili în Stuttgart

Posted by antikafirphobia on July 5, 2011

Robert Spencer de la jihadwatch a fost invitat de o organizaţie pentru drepturile omului, Pax Europa, să vorbească în Stuttgart despre natura islamului şi persecuţia creştinilor din lumea islamică. Bineînţeles, la eveniment a fost prezentă alianţa dintre islamişti şi progresişti, 1000 de persoane care fluturau steaguri comuniste şi palestiniene, imagini cu Che Guevara, pancarte şi steaguri ale partidelor de stînga germane. Toţi erau prezenţi acolo pentru a împiedica ca evenimentul să aibă loc. Cîteva imagini, aici.

Au fost prezenţi 500 de poliţişti care au format un cordon între contramanifestanţi şi scena vorbitorilor. Stîngiştii şi islamiştii au aruncat spre scenă cu ouă, sticle, excremente şi alte obiecte. Nimeni nu a fost lovit. Evenimentul trebuia să conţină şi concerte de muzică creştină din Orientul Mijlociu şi diiscursuri ale activiştilor copţi (creştini din Egipt), dar la ordinul poliţiei programul a fost mult redus.

Aici puteţi citi raportul lui Robert Spencer de la evenimet Confrontation in Germany.

Robert Spencer:

Vin aici din SUA pentru a sprijinii libertatea, alături de toţi oamenii liberi, împotriva forţelor opresiunii şi întunericului pe care voi le reprezentaţi.

Am venit aici pentru a sta alături de oamenii care luptă pentru libertăţile care fac posibil ca voi să faceţi ceea ce faceţi azi.

Nu violenţă şi ură, să exprim opoziţie, dar voi nu puteţi suportaţi nici un fel de discuţie raţională, nu suportaţi ca cineva să vi se opună, voi trebuie să aruncaţi sticle şi să ne asaltaţi, pentru că sînteţi laşi, pentru că ştiţi că nu credeţi în nimic înafara expansiunii întunericului şi urii, pentru asta sînteţi acolo.

Luptaţi pentru cea mai intolerantă şi plină de ură ideologie de pe planeta.

Peste tot în lume unde există musulmani şi nemusulmani, există conflicte pentru că musulmanii atacă pe cei care nu sînt musulmani pentru că aceştia duc război neîncetat împotriva necredincioşilor, şi îi subjugă.

Voi sînteţi deja subjugaţi! Sînteţi deja idioţi lor utili.

Sînteţi uneltele lor. Sînteţi aici pentru a-i ajuta.

Şi credeţi că lupta voastră e pentru libertate. Luptaţi pentru propria voastră scalvie! Iar aceasta va veni, va veni la voi.
——————————

You are fighting for an ideology that denies the freedom of speech,

and one day you will wish you had the freedom of speech

that you are trying to fight against today.

You are fighting for an ideology that denies the freedom of conscience

and will kill you if you disagree, which is exactly what you want to do already.

You are fighting on behalf of an ideology which denies the equality of rights for women,

and all the women among you will one day be enslaved, if you get what you want.

You are fighting for the destruction of all the freedoms that you enjoy.

You are fighting for the (inaudible) defeat of your own selves, of your own lives.

You are slaves seeking slavery. You are the oppressed loving your oppression.

And thinking that you are standing for freedom,

you are the most foolish, you are the most evil, foolish, people on Earth.

We are standing for the human rights of all people.

Of the oppressed Christians in Indonesia, in Pakistan, in Egypt, in Sudan you just heard about,

We are standing for the oppressed people who are fighting the Islamic Jihad.

Everywhere around the world, in Israel, everywhere around the world.

And so, in closing, I have to say: Shame on you!

video via Kitman TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: