SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • July 2011
  M T W T F S S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Corabia nebuni(i)lor

Posted by antikafirphobia on July 5, 2011

În timp ce scriu aceste rînduri, televiziunea israeliană a anunţat că Audacity of Hope a părăsit (se pare fără permisiune) portul Pireu cu destinaţia Gaza, dar după numai cîteva minute autorităţile portuare greceşti au trimis patrule ale gărzii de coastă care au somat nava să se oprească şi au ameninţat că vor prelua comanda. Scurt timp după aceea, autorităţile greceşti au anunţat că nu vor permite flotilei să plece spre Gaza din porturi greceşti.

După succesul răsunător al flotilei de anul trecut, soldat cu nouă participanţi morţi, soldaţi israelieni răniţi, un documentar BBC care exonerează comandoul israelian şi dezvăluie intenţiile criminale ale pasagerilor de pe Mavi Marmara, uluitoarea dezvăluire că aşa-zisul ajutor umanitar consta din haine vechi, medicamente expirate şi echipament medical defect, un raport ONU care înfierează complicitatea guvernului turc cu organizaţia teroristă IHH mai mult decît intervenţia militară israeliană (raportul urmează să fie prezentat guvernelor turc şi israelian înainte de a fi dat publicităţii, dar deja se ştie cam ce conţine), luptătorii pentru pacea mondială constată că iar îi mănîncă la ţeava de eşapament de dragul bietei Gaza şi s-au hotărît să groupir pentru repetir.

Inutil să amintesc că în Gaza nu bîntuie nici un fel de criză umanitară:

…după cum am arătat şi noi în repetate rînduri.

De aceea, se poate afirma cu destulă siguranţă că noii aspiranţi flotidieni (spun aspiranţi pentru că deocamdată flotila fluctuat în port) caută atenţie şi publicitate.

Cine sunt protagoniştii? Suflete nobile, fără doar şi poate, membri în diverse parlamente alături de simpli cetăţeni, francezi, italeni, suedezi, olandezi, irlandezi şi alţi radicali europeni, canadieni, americani, printre care Ann Wright (sau Wronght?), colonel american în retragere şi opozantă a prezenţei americane în Iraq. Legitim şi corect, dar de ce nu organizează sau participă la o flotilă împotriva zidului construit de armata americană în Baghdad ? Ca parcă aşa zic americanii, că facerea de bine (cu toate implicaţiile şi derivatele) începe acasă.

Printre organizatori, Caoimhe Butterly care în aprilie 2002 a servit drept scut uman la sediul comandamentului lui Arafat, Greta Berlin, care sprijină Hamasul şi a dat declaraţii de presă mincinoase despre “violenţa” soldaţilor israelieni cu ocazia flotilei din mai 2010, Mary Hughes Thompson, co-fondatoare a mişcării Free Gaza, al cărei epitaf pentru Vittorio Arrigoni, activist italian răpit şi ucis de terorişti în Gaza suna cam aşa: Dumnezeu să te binecuvînteze, Vittorio. Steaua ta va străluci mult după ce Israelul sionist nu va mai fi”.

Tot printre participanţi cîţiva faliţi de-ai noştri, israelieni, nelipsiţi, gălăgioşi şi mincinoşi, membri IHH în travesti pentru că guvernul turc le-a retras sprijinul, şi ce să vezi? Mai mulţi membri proeminenţi ai grupării Hamas: Muhammad Sawalha, care activeză din Marea Britanie, Amin Abu-Rashed, conducătorul Hamasului în Olanda, Hamud Tarek – nici mai mult nici mai puţin decît ginerele lui Khaled Mashal, precum şi reprezentanţi ai Frăţiei Musulmane din Egipt. De asemenea un contingent nu neglijabil de ziarişti exhibiţionişti de toate naţiile.

Ce vor participanţii? Să transporte ceva provizii şi ajutoare pentru Gaza, niţel ciment, şi mai ales scrisori de suport şi încurajare, de care de fapt nu ar mai fi nevoie, pentru că ele au fost deja trimise prin e-mail şi comitetele de întîmpinare festivă au şi pregătit pancarte uriaşe cu fragmente din aceste scrisori pentru a-i primi călduros pe bravii navigatori.

Modus operandi? Militanţii pentru pace au decis ca de data asta să nu se mai concentreze pe o singură navă, ci să se împartă în grupuri mici plasate pe toate navele, pentru a crea o sumedenie de Mavi Marmare. E vorba de vreo 10-15 nave (imposibil de numărat, pentru că nu toate s-au declarat de la început, unele au renunţat, şi în orice caz era vorba să li se alăture şi un mare număr de yachturi, ce mai, expediţia argonauţilor. Participanţii sunt instruiţi cum să opună rezistenţă sodaţilor israelieni (tehnici descrise în detaliu de membri ISM care se infiltrează în Israel şi Cisiordania). Militanţii se pregătesc, probabil, pentru noi confruntări sîngeroase cu militarii israelieni, deşi majoritatea babetelor pensionare ne asigură că nu vor recurge la violenţă. Da’ parcă poţi să le crezi …

De data asta, însă, Israelul pare să se fi pregătit mai bine şi mai din timp. Organizaţia juridică israeliană Shurat HaDin (Litera Legii) a studiat problema şi a trimis scrisori de avertizare către vreo 30 de societăţi de asigurare specializate în transporturi maritime, începînd cu Lloyd’s, prin care anunţau că le vor intenta procese dacă asigură navele care sunt suspectate de complicitate cu terorişti. Tot Shurat HaDin a avertizat companiile Inmarsat UK şi US (comunicaţii şi poziţionare prin satelit pentru transporturi maritime) că riscă să fie date în judecată pentru aceleaşi motive.

Oficiul guvernamental de presă israelian a anunţat că ziariştilor care participă la flotilă li se va interzice intrarea în Israel timp de zece ani, dar ulterior, în urma unor proteste, Netanyahu a anulat acest plan. Aş fi omis acest mic viraj în potcoavă dacă nu ar fi produs ceea ce cred eu că defineşte cel mai bine scopul flotilei: în protestul lor, jurnaliştii au susţinut că e dreptul lor să li se permită relatarea acestei poveşti jurnalistice (“legitimate news story” în original) adică nu ştiri, ci povestiri, legitime pe deasupra, ce mai, Chiriţa pleacă în voiagiu şi tot ea ne relatează ce se petrece. Şi probabil dacă nu se petrece mare lucru, are ea grijă să creeze vreun eveniment sau două, să aibă ce relata. Adică nu s-ar petrece mare lucru în lume în prezent, în Siria nu au loc masacre zilnice, în Libia probabil că e linişte şi pace, iar 7000 de refugiaţi sudanezi nu au fost evacuaţi cu forţa din incinta unui post ONU în 20 iunie şi de atunci nu se mai ştie nimic de ei. Nu numai că nu se ştie, dar nici măcar nu s-a găsit nici un jurnalist narcisistic sau nu care să relateze această ştire. Cum se transportă 7000 de persoane? Unde? şi cum li se pierde urma? Nu contează, ce contează este flotila, participarea jurnaliştilor la ea, şi relatările ziariştilor despre ei înşişi. De cîteva zile deja, organizatorii navei Audacity of Hope au deschis o pagină pe Facebook cu instrucţiuni en cas d’attaque, cum şi unde să de adune suporterii, adică în Times Square nici mai mult nici mai puţin, şi apoi să se îndrepte spre consulatul israelian. Participanţii la flotilă vor să se vadă la televizor, vor să-şi vadă poza în ziar, vor să fie în mijlocul ştirilor şi povestirilor, în centrul atenţiei. De ce? Pentru că sunt solidari cu Gaza, deşi solidaritatea lor este de fapt solidaritate cu Hamasul, al cărui scop declarat este desfiinţarea Israelului.

Numai că ce să vezi, patru jurnalişti olandezi au hotărît să abandoneze flotila, din cauza “paranoiei, atmosferei dictatoriale, de neîncredere reciprocă şi opoziţie din partea organizatorilor”, pentru că au fost “cenzuraţi de organizatori, care au refuzat să raspundă la întrebări legate de sursele de finanţare a flotilei, deşi se ştie că banii au fost strînşi în moschei olandeze”, pentru că “la bord se află membri şi reprezentanţi ai unor organizaţii cu care nu vreau să am de a face”, ş.a.m.d. (prin intermediul blogului elderofziyon). De asemenea, ziaristul danez Allan Sørensen a publicat în ziarul Kristeligt Dagblad un articol intitulat “Pacifişti alături de oi negre”, în care descrie cele două grupe de participanţi la flotilă. Alături de pacifişti care reprezintă majoritatea şi care nu par dornici să recurgă la acţiuni violente, se află oile negre, bărbaţi cu înfăţişare orientală-meridională, care au legături cu Hamasul şi au participat în trecut la demonstraţii violente. Într-un interviu acordat lui Sørensen, un activist danez susţine că adevăratul scop al flotilei nu este transportul de ajutor umanitar în Gaza, ci concentrarea opiniei publice mondiale asupra politicii Israelului în Gaza (traducere dintr-un articol publicat de cotidianul israelian Ma’ariv).

Între timp, pe 25 iunie nava franţuzeasca El-Karameh (Demnitatea) a ieşit dintr-un port corsican pentru a se întîlni cu surata ei, Louise Michel aflată în Grecia, împreună cu celelate nave, printre care Audacity of Hope, Juliano (navă grecească-suedeză-norvegiană avariată), Saoirse (Libertatea) (nava irlandeză, avariată în timp ce ancora în ape turceşti) şi încă alte cîteva nave (aşteptăm cu interes), care nu au putut ieşi din porturile greceşti din cauza grevei şi din cauza că guvernul grec nu vrea să dea impresia că ar colabora cu teroriştii. Cît despre turci şi ciprioţi, de data asta nici nu au vrut să audă că flotila ar vrea să se folosească de porturile lor.

Din cauza avariilor (de care sunt acuzaţi bineînţeles israelienii) şi a amînărilor, din cei 1500 de participanţi cu care se lăudau iniţial organizatorii au rămas mai puţin de 300, pentru că mulţi voluntari nu-şi pot permite şedera prelungită în Atena.

Între timp din Gaza ni se transmite că nu e nevoie de ajutor umanitar, pentru că nu introducerea de mărfuri este problema, ci scoaterea de mărfuri, nu importul, ci exportul. Un sfat, aşadar, pentru viitoarele flotile: trimiteţi nave goale care să poată prelua produse de export din Gaza.

Presa israeliană a publicat articole potrivit cărora activiştii s-au aprovizionat cu substanţe chimice, sulf sau acid sulfuric, cu scopul de a ataca membrii comandoului israelian în caz că aceştia vor încerca să preia comanda navelor. Lupta pentru pace se ascute.

UPDATE: Audacity of Hope a fost remorcată şi trasă într-un port militar. Pasagerii navei s-au trezit faţă în faţă cu soldaţi greci înarmaţi cu mitraliere, care nu s-au lăsat înduplecaţi de pledoarii de genul – “puneţi jos armele, noi nu avem nimic cu guvernul grec”, etc. Ziariştii (în număr de 11 pentru 36 de pasageri) au fost debarcaţi, în timp ce pasagerii au rămas în port, înconjuraţi de gratii şi sîrmă ghimpată. (şi aici)

UPDATE II: Flotidienii au declarat greva foamei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: