SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • April 2011
  M T W T F S S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Multiculturalism Turbo

Posted by antikafirphobia on April 18, 2011

Doar ce Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda şi Belgia au anunţat eşecul multiculturalismului, acesta revine cu forţe proaspete din Africa.

Sîntem martorii începutului crizei migranţilor de “proporţii biblice”, care a fost prognozată acum cîteva luni de autorităţile italiene. Tunisienii au fost doar cei care au spart gheaţa, iar ultimele bărci ce ajung pe coasta insulei italiene, Lampedusa, sînt pline cu migranţi ce vin, în primul rînd, din Somalia, Nigeria, Bangladeş, Coasta de Fildeş, Ciad şi Sudan.

Afluxul de africani negri, şi alţii, a fost oprit ani de zile de guvernul totalitar condus de Colonelul Muammar Gaddafi. Colonelul Gaddafi a avertizat în repetate rînduri europenii că în cazul în care nu îi sînt îndeplinite cerinţele – ce constau în general din “ajutor” financiar – acesta va dezlănţui un potop de africani negri înspre Europa. (Colonelul Mouammar Gaddafi cere UE cinci miliarde de euro pentru a stopa imigratia ilegala din Africa “neagra” 31 AUGUST 2010, Hotnews.ro)

Ameninţările lui păreau stranii din moment ce conducerea Uniunii Europene a declarat, în mod public, că trebuie să importe încă 50 de milioane de africani în următoarele decenii pentru a-şi satisface nevoile multiculturale. (Uniunea pentru Mediterana/ EuroMed: opt cincinale pînă la transformarea multiculturalismului în monocultură). Am putea presupune că ameninţările lui Gaddafi sînt motiv de îngrijorare doar pentru că migranţii ar ajunge în Europa prea curînd – cu ani înainte de termen. Populaţia înlocuitoare urma să fie dozată gradual, pentru a nu alarma populaţia albă din Europa, ce urma să fie înlocuită pe nesimţite. (Dacă vă gîndiţi că problema este prea îndepărtată şi irelevantă pentru România: Depopularea şi repopularea României)

În momentul în care Uniunea Europeană a început să ia partea rebelilor libieni, Colonelul Gaddafi a dat europenilor un ultim avertisment. (Gaddafi, noul fost aliat al Europei şi al occidentului împotriva islamismului, martie 2010) Apoi, în momentul în care bombele NATO au început să cadă (Franţa şi ONU conduc războiul pentru întemeierea Califatului în Coasta de Fildeş), şi-a dus la îndeăplinire ameninţarea. Digul ce a oprit pînă acum afluxul pe oropsiţi, a fost acum dărîmat, iar valurile încep să inunde ţărmurile Europei de Sud.

Pentru început, criza a lovit Italia, dar s-a răspîndit între timp dincolo de graniţa italiană. Deocamdată, situaţia este complexă, fluidă, şi greu de anticipat, altfel decît în termeni foarte generali…

Colonelul Gaddafi a făcut exact ce a spus că va face. A îndreptat grupuri numeroase de africani negri – cei mai dispreţuiţi oameni în ochii arabilor – înspre Europa. Gaddafi se bazează pe binecunoscutulele tendinţe umanitare al europenilor, de a se asigura că toţi refugiaţii vor fi primiţi, hrăniţi, adăpostiţi, li se va oferi ajutor medical, sprijiniţi, provocînd cheltuieli foarte mari şi dificultăţi logistice Uniunii Europene. Colonelul înţelege foarte corect că aceşti migranţi – analfabeţi, loviţi de sărăcie, mulţi dintre ei, cu siguranţă criminali şi terorişti Al-Qaeda – sînt o armă mai eficace ca tancurile, avioanele, navele de război şi artileria. (Gaddafi: Va fi un jihad islamic în faţa voastră, în Mediterana, o catastrofă pentru întreaga lume, 6 martie, 2010).
(Gates of Vienna)

Gura păcătosului…

Avem 50 de milioane de musulmani în Europa. Există semne că Allah va asigura victoria islmului în Europa, fără spade, fără arme, fără consecinţe militare. Cei 50 de milioane de musulmani din Europa o vor transforma într-un continent islamic în cîteva decenii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: