SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • January 2011
  M T W T F S S
  « Nov   Feb »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Conexiunea Putin-Osama bin Laden

Posted by antikafirphobia on January 29, 2011

Vă prezentăm un interviu Front Page Magazine cu Pavel Stroilov, exilat rus la Londra, editorul şi traducătorul cărţii lui Alexander Litvinenko, “Acuzaţii“.


—————————————————————————————————————————————————
De la stînga la dreapta: Walter Litvinenko, Ahmed Zakayev, Vladimir Bukovsky, Romano Prodi, Gerard Batten
—————————————————————————————————————————————————
FP: Pavel Stroilov, bine aţi venit la Frontpage Interview!

Stroilov: Sînt foarte onorat, deşi aş prefera foarte mult să îl văd aici, în locul meu, pe autorul cărţii, Alexander Litvinenko. El nu mai poate vorbi, deci trista noastră datorie e să jucăm postmortem rolul purtătorilor lui de cuvînt.

Cînd Alexander era încă în viaţă a făcut o serie de afirmaţii foarte importante. Oribila lui moarte dovedeşte că afirmaţiile trebuiesc luate foarte în serios şi analizate cu atenţie.

FP: Gîndurile şi rugăciunile noastre sînt cu Alexander şi familia lui. Deşi e foarte puţin probabil, sperăm că cei ce l-au ucis vor fi aduşi în faţa justiţiei.

Să începem discuţia cu legăturile FSB (serviciul secret al Federaţiei Ruse, succesorul KGB n.t.) cu Al-Qaeda.

Stroilov: Alexander a dezvăluit în articolele şi interviurile sale, incluse în cartea sa, “Acuzaţii”, că cel puţin doi terorişti importanţi ai Al Qaeda sînt agenţi secreţi ai FSB – unul dintre ei, Aiman al Zawahiri, este mîna dreaptă a lui Osama bin Laden.

În timp ce era liderul organizaţiei teroriste Jihadul Islamic Egiptean, al Zawahiri era pe o listă internaţională a celor mai căutaţi terorişti, de mult ani. În 1997 şi-a facut apariţia pe neaşteptate în Rusia, unde a urmat un curs special de antrenament la o bază secretă a FSB din Dagestan. Apoi, a mers în Afganistan şi a intrat în Al-Qaeda ca mîna dreaptă a lui bin Laden. Între timp, ofiţerii FSB care l-au supravegheat în Dagestan au fost promovaţi şi transferaţi la Moscova. De la ei a aflat Alexander de al Zawahiri.

Asta şi alte informaţii despre despre implicarea FSB-ului în terorismul internaţional, dezvăluite de Alxander, au implicaţii extraordinare. Contrar părerii multora din SUA, Rusia este orice dar nu un aliat de încredere în “războiul contra terorii.” Kremlinul joacă un rol dublu perfid: în timp ce beneficiază de susţinerea Vestului ca aliat, sprijină şi manipulează în secret Al Qaeda prin agenţi de influenţă ai FSB.

După cum a scris Alexander: “Este posibil să distrugi întregul terorism internaţional mîine, în acelaşi timp cu Mafia Rusă. Tot ce trebuie să faci e să desfiinţezi serviciile secrete ruse.

FP: Să nu ne grăbim. Alexander spune că “Este posibil să distrugi tot terorismul internaţional mîine, la fel şi mafia rusă. Tot ce trebuie să faci e să desfiinţezi serviciile secrete ruseşti.” Am înţeles ce vrea să spună. FSB face multe lucruri pentru a susţine islamo-fascismul, iar implicarea FSB-ului este semnificativă, periculoasă şi condamnabilă — trebuie să fim conştienţi de asta. Dar să susţinem că ameninţarea islamului radical pentru occident s-ar disipa dacă serviciile secrete ruseşti ar fi distruse este puţin exagerat, nu credeţi? Alexander argumentează folosing hiperbola, corect?

Stroilov: Da, într-un fel asta face. Nu cred că terorismul ar dispărea imediat dacă închidem Kremlinul şi Lubyanka. Totuşi, asta va aduce mai multe daune teroriştilor decît orice s-a făcut pînă acum, iar asta va deschide drumul spre victoria finală.

Întradevăr, această strategie ar fi mult mai eficientă decît să restricţionăm accesul inamicului la provizii, pentru că războiul împotriva terorismului ţine în primul rînd de spionaj: cel mai groaznic terorist este absolut neajutorat fără secrete. Răstunarea regimului KGB din Rusia va implica investigarea crimelor acestuia, iar asta ne va da acces la informaţii despre reţelele de teroris internaţional, informaţie pe care nu am fi putut-o obţine din altă parte. Litvinenko, un ofiţer al FSB care nici măcar nu era implicat în supravegherea teroriştilor internaţionali, a obţinut şi dezvăluit informaţii de importanţă crucială despre conducătorii Al Qaeda. Vă puteţi imagina cîtă informaţie am obţine dacă i-am putea interoga pe cei direct responsabili şi dacă am putea cerceta arhivele secrete? Dacă, după cum scrie Alexander, “Kremlinul este centrul terorismului internaţional”, preluarea controlului asupra Kremlinului ar fi echivalentă cu capturarea cartierului central al duşmanului. Aţi ştii totul: nume, structura de conducere, canalele de comunicare, liniile de aprovizionare, ascunzătorile, etc, etc.

Pe de altă parte, închipuiţi-vă ce s-ar putea întîmpla dacă adevărul despre implicarea Moscovei în organizaţii ca Al Qaeda este făcut public. Nu doar occidentul crede că prin “cîştigarea simpatiei” musulmanior, îi putem atrage de partea noastră şi că asta e cheia victoriei în “războiul împotriva terorii”. Mă îndoiesc foarte mult că dezvăluirile privind relaţiile apropiate dintre liderii Al Qaeda şi Moscova ar spori popularitatea cauzei islamice. În loc să fie “leii lui Allah”, după cum îşi spun chiar ei, ar fi expuşi ca molii ale lui Putin. După asta, cei ce se aruncă în aer se vor gîndi de două ori înaintea ascultării ordinului. Să te gîndeşti de două ori nu este tocmai bine în meseria de terorist sinucigaş.

Dacă luăm în serios acest războiul global, să încercăm să gîndim strategic. Cea mai importantă ţintă din punct de vedere strategic în acest război este Kremlinul. Asta nu e doar cea mai bună metodă de a ieşi învingători, dar, după părerea mea, este singura metodă. Parafrazîndu-l pe Alexander, putem spune că este imposibil să distrugem terorismul internaţional în următorul secol dacă nu desfiinţăm înainte serviciul secret rusesc.

FP: Serviciile secrete ruseşti susţin terorismul internaţional. Dar terorismul islamic vizează şi Rusia – şi a lovit Rusia. Ce putem înţeleg din asta?

Stroilov: Nu este prima dată cînd poporul rus şi serviciile secrete se află în tabere diferite. De fapt, Rusia este locul unde implicarea FSB-ului în terorism, islamist sau de orice alt fel, este cea mai evidentă. Incidentul “Nord-Ost” este doar un exemplu, şi nu cel mai proeminent. În 1999 FSB a aruncat în aer patru blocuri de apartamente din Rusia, iar apoi au fost prinşi încercînd să arunce un al cincilea. Mai tîtziu au anunţat că bomba era falsă (experţii credeau că zahărul era o substanţă explozivă), iar întreaga operaţie era un exerciţiu. Înainte, la mijlocul anilor ’90, un ofiţer FSB a murit încercînd să arunce în aer un pod de cale ferată, iar altul a fost judecat şi condamnat de pentru că a aruncat în aer un autobuz în Moscova.

Alexander Litvinenko era foarte cunoscut în primul rînd datorită investigaţiilor lui privind terorismul FSB în Rusia, în special explozia blocurilor de apartamente din 1999. O mare parte a cărţii sale, “Acuzaţii”, este despre acest incident, iar mai multe detalii puteţi găsi în “Aruncînd Rusia în aer. Teroare din interior“, de Litvinenko şi Yuri Felshtinsky.

FSB este în război cu cetăţenii ruşi, iar asta e mai mult decît o metaforă. Ei apelează la orice fel de metode în acest război. Au creat ameninţarea teroristă în Rusia iar apoi ne-au “apărat” de ea – în schimb, ne-au cerut obedienţă.

citiţi continuarea pe inliniedreapta.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: