SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

  • January 2011
    M T W T F S S
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Meta

  • Papa Benedict XVI :

    "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
  • Regina Margareta a Danemarcii:

    "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
  • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

    “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
  • Profetul Muhamed spune :

    ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
  • Mustafa Kemal Ataturk:

    “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
  • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

    Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
  • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

    In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
  • More Quotations from Prominent Muslims :

    Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Creştinii copţi sînt acum vînaţi de islamişti în Europa

Posted by antikafirphobia on January 17, 2011

Campania islamiştilor de intimidare şi exterminare a celor mai vechi dintre creştini s-a extins în Europa. Copţii din Suedia, Germania, Austria, Franţa, Olanda şi Canada sînt ameninţaţi de Al-Qaeda şi grupările afiliate. Serviciile secrete şi poliţia din Europa au intrat în alertă.

Consecinţele fireşti ale aberaţiei multiculturale îşi arată colţii. Realitatea tinde să fie reacţionară şi nu se sinchiseşte nici de această dată de relativismul cultural ce a căpătat valoare de dogmă în Occident şi care refuză să recunoască Islamul ca fiind ceea ce este. Decenii de îndoctrinare progresistă în sistemul de învăţămînt şi media au anesteziat simţul critic al Vestului, fără nici un impact asupra lumii musulmane. Amnezia şi rescrierea istoriei prin reinterpretarea Cruciadelor, demonizarea şi marginalizarea creştinismului, cuplate cu relativizarea islamismului au permis situaţiei să se deterioreze iremediabil. S-au închis ochii la natura profund incompatibilă a islamului militant cu democraţia şi statul de drept, iar cîteva zeci de milioane de imigranţi musulmani mai târziu, aceasta a devenit una din problemele majore ale Occidentului.

Suedia, 25 decembrie 2010:
Biserica creştină coptă în Agnesberg (Gothenburg) a fost închisă după ce a primit o ameninţare pe Internet. Ameninţarea era vagă, dar serviciul de securitate suedez a fost chemat.
În Suedia sînt aproximativ 400 de familii copte, majoritatea locuind în zona Stockholm. Comunitatea din Gothenburg are aproximatv 200 de membri.

În Ajun pastorul comunităţii, Părintele Shenouda, a fost vizitat de 4 ofiţeri de poliţie care i-au spus că există apeluri pe internet pentru “activităţi” împotriva unor anumite biserici creştine din Europa. Părintele Shenouda a contactat comunitatea şi le-a spus că slujba de duminică a fost anulată. Biserica va fi închisă pentru 2 săptămîni pentru a permite poliţiei să caute posibile bombe.

Austria, 20 decembrie 2010

O organizaţie afilitată Al Qaeda, Daula Al Iraqiyah Al Islamiyah (Statul Islamic Irakian), a publicat o listă de ameninţări cu moartea împotriva a peste 100 de creştini copţi, activişti pentru drepturile omului, printre ei 15 ce locuiesc în Austria, cinci dintre care sunt cetăţeni austrieci.

William Tadros este unul dintre cei de menţionaţi pe listă şi a declarat într-un interviu pentru ÖSTERREICH că, în momentul în care şi-a găsit numele pe lista cu condamnaţii la moarte, a informat Oficiul Pentru Apărarea Constituţiei şi Prevenţia Terorismului . “Al Qaeda vrea să ne omoare din cauza a ceea ce facem pentru minoritatea creştină din Egipt.”

Grupul Al Qaeda şi-a asumat responsabilitatea pentru masacrul de la sfîrşitul lui octombrie dintr-o biserică din Bagdad, atac care s-a soldat cu mai bine de 50 de morţi, dar şi pentru atentatul nereuşit din Stockholm. Masacrul din Bagdad şi atacurile asupra creştinilor copţi au avut loc din cauza ignorării cererilor acestui grup afliliat Al Qaeda, ceea ce dovedeşte că trebuie luat în serios.

Exilaţii copţi reprezintă un pericol pentru islamişti pentru că duc o campaniei de informare a lumii cu privire la genocidul cultural ce se duce împotriva creştinilor din lumea islamică. Acum că expulzarea evreilor din ţările islamice a fost finalizată cu succes, a venit rîndul creştilor copţi pentru obţinerea unui bloc monocultural ce se întinde de la Atlantic la Pacific.

Canada, 23 decembrie 2010

Presa din Canada scrie că mai bine de 100 de creştini arabi-canadieni au fost puşi pe o listă publicată de un website afiliat Al-Qaeda, aceştia fiind acuzaţi că încurajează convertirile de la Islam. Site-ul Shumukh-al-Islam, adesea văzut ca o unealtă propagandistică a Al Qaeda, a creat o listă cu fotografii, adrese şi numere de telefon ale creştinilor copţi, majoritatea cu cetăţenie dublă, egipteană şi canadiană, care vorbesc deschis împotriva islamului.
Trei pagini de pe site, în arabă, intitulate “Informaţii complete despre copţi”, au ca scop “identificarea nominală a tuturor copţilor din lume ce vor să defăimeze islamul”, aceştiea fiind numiţi “cîini din diaspora”.
Pe forumul site-ului, un membru ce îşi spune “Fiul spadei ascuţite” scrie: “Ne vom întoarce la islam şi toţi mujahedinii le vor tăia capetele.” Unul dintre cei incluşi pe listă a declarat reporterilor: “E un pericol direct pentru vieţile noastre. Ei încească să se menţină informaţi în speranţa că cineva va duce ameninţările la îndeplinire. Asta se poate întâmpla aici sau în Egipt.” Unii copţi au aflat că sînt pe listă doar atunci cînd au fost contactaţi de serviciile secrete canadiene.

Germania, 2 ianuarie 2010
Creştinii copţi din Germania au fost ameninţaţi că vor fi atacaţi de musulmani radicali şi au cerut protecţie, a declarat, duminică, un episcop în timp ce zeci de creştinii copţi din Egipt au căzut victimele unui atentat major cu bombă.

“Internetul e plin de acest gen împotriva noastră. Poliţia ne-a avertizat de cîteva ori în privinţa atacurilor din partea musulmanilor radicali,” a spus episcopul copt Anba Damian într-un inteviu pentru ediţia online a Bild.
.

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Franţa, 4 ianuarie 2011

Secţia antitero a poliţiei judiciare pariziene a deschis o investigaţie în încercarea de a evalua riscul terorismului anticoptic “de import din Orientul Mijlociu”. Patriarhul copt din Villejuif, Moussa Anba Bishoy, o suburbie din sudul Parisului, a declarat: “Am început să primim ameninţări pe internet înainte de masacrul din Alexandria. Grupuri islamiste ameninţă să ne măcelărească şi să ne incendieze bisericile. Acesta e un pericol real pentru copţii francezi, germani, belgieni şi din alte ţări europene.”

Girguis Lucas, capul bisericii Sainte-Marie, Saint-Marc de Chatenenay-Malabry (din nordul Parisului): “Grupuri de mujahedini islamici ne-au ameninţat pe internet, anunţînd noi atacuri în Franţa şi în Eurpa.” În Franţa trăiesc între 400.000 şi 500.000 de creştini din orientul mijlociu, 200.000 dintre ei fiind copţi.

Olanda, 4 ianuarie 2011
Trei biserici ortodoxe copte din Olanda apar pe o lista a Al-Qaeda drept posibile ţinte ale unor atentate cu bombă. Bisericile din Eindhoven, Utrecht şi Amsterdam sînt înşiruite pe website-ul Shumukh al-Islam. Site-ul îndeamnă la atacuri cu bombă împotriva bisericilor în timpul Crăciunului, pe 7 ianuarie.

Jozef Rizkalla, preotul bisericii copte din Eindhoven a declarat: “Nu avem ce face, putem doar să ne rugăm şi să anunţăm poliţia. Vom merge mai departe cu sărbătorirea Crăciunului.”

————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Ruperea tăcerii
Atentatul de anul nou din Alexandria şi ameninţările pe care le primesc acum gălăgioşii copţi din Europa, fac situaţia disperată a creştinilor din lumea musulmană imposibil de ignorat, aşa cum a fost cazul pînă foarte de curînd. Încă din 2007 Dragoş Paul Aligică ridica un mare semn de întrebare asupra tăcerii asurzitoare a Occidentului în faţa persecuţiilor suferite de creştini din Africa şi Orientul Mijlociu: Creştinism şi persecuţie: realităţi, tăceri, complicităţi.


sursa1|sursa2

Leave a comment