SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • December 2007
  M T W T F S S
  « Nov   Jan »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Turcia se plange despre tricourile scrise ‘ofensiva islamului’

Posted by antikafirphobia on December 11, 2007

Milan, 11 Dec.07 – Un avocat turc a facut plangere la UEFA (Federatua Fotbalului European) dupa ce clubul italian Milano a purtat la meci echipament cu simbolul care spune ‘ofensiva islamului’, pe toata durata jocului cu echipa turceasca Fenerbahçe.

Simbolul nordie italian din urasul Milano o cruce rosie pe un fond alb, a fost pe tribcourile inter Milanolui pe durata jocului in Liga Campionilor in Noembrie care Fenerbahçe a pierdut cu 3 goluri la 0 pe stadionul San Siro din Milano.

Avocatul Baris Kaska, a intrebat tribunalul turcesc sa sanctioneze Inter Milano pentru ca a purtat tricourile care el spune le reaminteste turcilor de o emblema a Covalerilor Templului ordonata de crestini. Simbolul este aproape egal cu cruciada din anii mijlocii cand pulerea crestinilor in Europa a incercat sa reobtina Pamintul Sfint de la musulmani cu stabilitate si cruditate in expeditia militara.

Kaska spune ca acest simbol este considerat ofensiv in cultura ilsamica si intreaba tribunalul turcesc sa sanctioneze Inter Milano pnetru aceasta actiune rasista. El intreaba UEFA care organizeaza turneul Ligii Campionilor sa anuleze cele trei puncte care le-a castigat Inter Milano dupa victoria cu Fenerbahçe.

Intr-un interviu cu ziarul spaniol La Vanguardia, Kaska spune asta “crucea imi aminteste de zilele sangeroase din trecut.”

Inter Milano a decis sa nu poate controversatele tricouri pe perioada meciului in istamul,  dar ei nu sa gandit ca va face la fel cand se va juca meciul retur la Milano. http://www.adnkronos.com/AKI/English/Sport/?id=1.0.1656550388

Our Comment : … Cruciada a fost directa si ___ raspunzind secole de cucerire musulmana  _______ a pamantul crestin. Imediatul eveniment a aprins scanteia primei cruciade care a fost cucerirea turcilor si a tuturor minoritatilor Asiatice din 1070 pana in 1090. Intreaga istorie a Cruciadei de est este una la raspunsul agresiunii musulmane.

… the Crusades were a direct and belated response to centuries of Muslim conquests of Christian lands. From approximately 200 A.D. to approximately 900 A.D. the land of Israel, Jordan, Egypt, Syria, Turkey, etc. was inhabited primarily by Christians. Once Islam began to spread and become powerful, Muslims invaded these lands and brutally oppressed, enslaved, deported, and even murdered the Christians living in those lands. In response, the Roman Catholic Church and “Christian” kings / emperors from Europe ordered the crusades to reclaim the land the Muslims had taken.

The actions that many so-called Christians took in the crusades were still deplorable. There is no Biblical justification for conquering lands, murdering civilians, and destroying cities in the Name of Jesus Christ. At the same time, Islam is not a religion that can speak from a position of innocence in these matters. Yes, the entire history of the Eastern Crusades is one of response to Muslim aggression (read : jihad). http://www.churchinhistory.org/pages/leaflets/the-crusades.htm ,  http://www.theopedia.com/Crusades.

See Also : http://thingsoffensivetoislam.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: