SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • November 2007
  M T W T F S S
      Dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Femeile nu pot merge la universitate

Posted by antikafirphobia on November 22, 2007

 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pentru femeile olandeze care vor sa practice islamul, a fost editata o carte: “Femeile in islam”, publicata de Project Dien. Co-autoare este Janette Ploeger, care are legaturi cu scoala islamista Er-Riseleh.
Iata cateva lucruri sustinute in aceasta carte:

Femeile n-ar trebui sa intre in cladirile universitatilor. Orice sala unde se tin
cursuri, cinematografe sau mijloace de transport trebuie evitate pentru a impiedica atingerea accidentala de catre un barbat.

Femeile olandeze musulmane nu ar trebui sa se asemene celor necredincioase nici
in modul in care se imbraca
. Pentru ca a se imbraca asemeni lor ar insemna sa fie ca ele. Femeile din islam trebuie sa priveasca in jos si sa nu se machieze. Numai fata si mainile pot fi la vedere in public. Ele nu au voie sa poarte pantaloni, nimic prea modern sau dragut. Ele nu pot da mana cu barbatii cu exceptia cazului cand exista o batista in mainile lor si se spala pe maini imediat ce s-au salutat astfel. Cine nu indeplineste aceste cerinte nu se poate astepta numai la o pedeapsa ingrozitoare, in focul iadului.

Versete :

… o femei imbracata nu trebuie se arate ca barbatii. “Profetul a condamnat barbatii care imita femeile si femeile cara imita barbatii.”  

… nu trebuie sa arate ca necredinciosii. Muhammad Nasiruddin al-Albani spune ca orice asemanare cu necredinciosii trebuie sa fie indepartate, si la rugaciune, si la sarbatoare religoasa si in imbracaminte. Curanul spune putin, dar Sunnahul contine mai multe detalii. Unul din versete spune : “deci credinciosii nu trebuie sa arate ca necredinciosii asa ne da in scriptura inainte de asta …” http://www.irfi.org/articles/articles_701_750/hijab_in_the_light_of_the_qur’an.htm

Privitul este ilegal – si atinsul. Ilegal este sa privim, si ilegal este sa si atingemhttp://www.irfi.org/articles/articles_1401_1450/hijab_and_social_behavior_of.htm

Imam Hussein (a.s.) repete Profetul Islamului spune : “Orice femei care sa parfumeaza si pleaca de acasa este blestemate de ingerii si nu ia binecuventare dela Allah pana cand se intoarca acasa.”http://home.swipnet.se/islam/books/hijab/08.htm

‘Spune femeilor credintoase ca trebuie sa se uite in jos si nu trebuie sa arate goale.’ Cur’anul (24:30).

Aceasta este o carte pentru musulmanele practicante si pentru cele aspirante la convertirea la islam. Este o carte in care oprimarea femeilor este evidenta, o carte in care ele sunt aruncate in evul mediu, considerate inferioare barbatilor, aceasta pozitei contrazicand flagrant ideea egalitatii intre barbati si femei in lumea noastra moderna. Este cu atat mai trist ca pozitia lor inferioara promovata de islam este considerata de natura pozitiva.

Oricat de mult ar incerca asa numitii musulmani “moderati sau liberali” sa ne convinga ca nu acesta este adevaratul islam ar trebui sa-i intrebam pe ce se bazeaza si de ce aceasta acuzatie nu este directionata catre cei ca Project Dien.

Sursa: http://sioenederland.wordpress.com/2007/11/19/de-vrouw-mag-niet-naar-de-universiteit/#respond

http://www.dumpert.nl/mediabase/33571/f67315c8/ach_mens,_ga_toch_koken.html

Ali este jurnalist si scrie descrip positia femeilor in Arabia Saudita. Ali nespune :

“femeile nu pot conduce o masina, nici macar in jurul locuinte”
“femeile trebuie sa gateasca si sa stea acasa”
“femeile nu pot calatori singure”
“femeile nu pot da mana cu barbat strain”

Ali comentaza zambind :
“Noi, barbatii, le luam creierele si le pune in a le noastre. Noi gandim pentru ele.”
[Citit Coranul 2:282 : cuvintele unui barbat sunt egal cu doi femei. Cu alte cuvinte, inteligenta unei femei este la jumatatea unui barbat] 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: