SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

 • November 2007
  M T W T F S S
      Dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Meta

 • Papa Benedict XVI :

  "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
 • Regina Margareta a Danemarcii:

  "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
 • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

  “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
 • Profetul Muhamed spune :

  ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
 • Mustafa Kemal Ataturk:

  “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
 • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

  Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
 • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

  In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
 • More Quotations from Prominent Muslims :

  Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

Despre cum Sauditii impiedica exprimarea libera in Occident

Posted by antikafirphobia on November 7, 2007

http://www.santacruzsentinel.com/archive/2007/October/21/edit/stories/03edit.htm
Larna Farhat-Holzman: Lupta impotriva jihadului urmarind provenienta banilor investiti

[How the Saudis stifle free speech in the West.
Laina Farhat-Holzman: Fighting jihad by following the money]

October 21, 2007

Aproape imediat dupa atacurile de la 11 Sept 2001, Statele Unite a inceput sa caute sursa fondurilor pentru a descoperi cine finanteaza jihadul si cum se transmit acesti bani. A fost inceputul unui lung proces inca in desfasurare care continua sa intalneasca multe obstacole.

Unul dintre aceste obstacole este miliardarul Saudit, Khalid bun Mahfouz, care a dat in judecata sau a amenintat sa o faca cu 36 autori care l-au identificat pe el ca finantatorul principal al haosului islamist. El s-a folosit de tribunalele britanice pentru ce Anglia are legi impotriva defaimarii care favorizeaza drepturile individuale mai mult decat pe cele publice. Mahfouz a reusit sa impiedice vanzarea unui numar de carti care ar fi expus fundatiile de caritate si banca lui Saudita personala ca suporter al al-Qaeda si alte organizatii teroriste. Cand el da in judecata un autor tribunalele britanice impun daune, scuze publice si distrugerea tuturor copiilor cartii respective.

This apparently happened to J. Millard Burr and Robert O. Collins, who wrote a scholarly compendium, “Alms for Jihad: Charity and Terrorism in the Islamic World,” published by Cambridge University Press in 2006. They yielded to the court and most copies of their book vanished. Amazon and Barnes & Noble both list the book as “unavailable.

Asta s-a intamplat cu J. Millard Burr si Robert O. Collins care au scris un compendiu, “Donatii pentru Jihad: Caritate si Terorisme in Lumea Islamica,” publicat de Cambridge in 2006. Majoritatea copiilor cartilor a disparut. Amazon si Barnes & Nobles prezinta cartea ca “epuizata din stoc.”

Aceasta carte [una dintre cele 36 de carti cu acelasi subiect foarte greu de gasit], prezinta o harta a asociatilor de caritate musulmane, prezinta lideri si incotro se indreapta banii. Sunt specificate nume si banii sunt urmariti in Aghanistan, Sudan, Balkani, Rusia, Asia Centrala, Asia de Sud-est, Tara Sfanta, Europa [pentru islamisare] si Amerika de Nord. Aceasta carte este stiintifica detaliata dar in niciun caz senzationala.

Din fericire, nu fiecare autor este pasiv ca Californienii Burr & Collins. O femeie, Rachel Ehrenfeld, autoarea “Investitii in Rau: Cum este Finantat Terorismul si Cum sa il Oprim”, a intimpinat acelasi impediment: un proces intentat de Khalid bin Mahfouz. Ea a pierdut in tribunalele britanice, care au penalizat-o cu $225,900 si i-au impus sa isi ceara scuze in public si sa distruga cartea. Ea a refuzat sa recunoasca jurisdictia tribunalului britanic si decizia lui si adus cazul intrun tribunal american, stiind ca poate apara continutul cartii ei in fata lui Mahfouz.

Ea a castigat procesul pentru ca decizia britanica ii viola drepturile stipulate de Primul Amendament (dreptul la exprimare libera). Ca rezultat cazul va fi audiat din nou din cauza implicatiilor asupra tuturor autorilor si editorilor din Statele Unite al caror drept la libera exprimare din primul amendament sunt amenintate de regulile in privinta calomniei. Cazul va fii audiat pe 15 Noiembrie.

Asa cum Ehrenfeld spunea: suntem in razboi cu niste inamici enorm de bogati si hotarati. Trebuie sa ii impiedicam sa-si foloseasca averea uriasa in scopul de a-i opri pe autorii Americani in incercarea lor de a le expune faptele ce ne ameninta siguranta si libertatea.”

Laina Farhat-Holzman is a historian, lecturer and author. You may contact her at Lfarhat102@aol.com or www.globalthink.net.//

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: