SIOE-Romania

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

  • October 2011
    M T W T F S S
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Meta

  • Papa Benedict XVI :

    "Aratati-mi doar ce Muhammad a adus nou si o sa gasesti numai lucruri rele si inumane, asa ca el comanda sa imprastie sabii pentru lupta el predica." (Quoting 14th century Byzantine Emperor Manuel II Palaiologos)
  • Regina Margareta a Danemarcii:

    "Noi am fost provocati de islam acesti ani. Gloal ca si local. Este o provocare pe care trebuie sa o luam in serios. Noi am permis sa lasam aceasta problema sa pluteasca prea mult timp pentru ca suntem prea toleranti si lenesi. Noi trebuie sa aratam opozitia noastra islamului si noi avem acum o perioada riscanta, hotarata, etichetata pusa pe noi pentru ca acolo cateva lucruri pentru care noi trebuie sa ne expunem si sa nu toleram. Si cand noi suntem toleranti, noi trebuie sa stim sa infrunteam pentru convenienta ((pentru ca e usor) sau convingere (pentru ca noi sa ne convingem)."
  • Regele Ibn Saud, Arabia Saudita

    “Verily, the word of Allah teaches us, and we implicitly believe it, that for a Muslim to KILL A JEW, or for him to be killed by a Jew, ensures him immediate entry into Heaven and into the august presence of Allah.” (1937) -Foarte, lumea lui Allah ne invata pe noi, si noi implicit credem, asta pentru musulmani sa UCIDA UN EVREU, sau pentru el sa fie ucis de un evreu, ii asigura lui imediat intrarea in Rai si intrarea in august in prezemta lui Allah (1937)- “The Democratic system that is predominant in the world is not a suitable system for the peoples of our region…….The system of free election is NOT suitable to our country.” -Sistimul democratie este predominant in lume nu este un sistem potrivit pentru lumea din regiunea noastra. Sistemul de alegeri libere nu este potrivit pentru tara noastra-
  • Profetul Muhamed spune :

    ”No Muslim should be killed for killing a Kafir” (infidel) - "Nu musulmani trebuie sa fie ucisi pentru uciderea kafirului (infidelitatii)" Sahih Al-Bukhari Vol 9:50 ... “Daca musulmanii delibereaza crima, alti musulmani cad sub legea vendeta si trebuie legal sa fie pusi la moarte de rudele apropiate. Dar daca un nemusulman care moare in mainile musulmanilor trebuie oproape toata viata sa fie de obicei nemusulman, penaltiul cu moartea nu este valid. In loc ca musulmanii sa fie criminali, artrebui sa plateasca cu bine si trebuies pedepsiti cu bicuire ... De cand islamul a considerat nemusulmanii ca pe un nivel micsorat al credintei si convigerii, daca un musulman ucide un nemusulman atuci pedeapsa lui trebuie sa nu fie una cu moartea, de cand lupta si convingerea care o poseda el este mareata atungi asta este de la barbatul nimicilor … Islam si poporul sa fie pe deasupra infideli si niciodata sa nu permita nemusulmanilor sa dobandeasca barea Domnului pentru ei.” — Sultanhussein Tabandeh, A Muslim Commentary on the Universal Declaration of Human Rights, F. J. Goulding, translator, London, 1970.
  • Mustafa Kemal Ataturk:

    “Turcii sint o natiune buna chiar dinainte ca ei sa adopte islamul. Adeasta religie nu ajuta arabii, iranienii, egiptenii si altele sa uneasca cu turcii intr-o natiune. Transformarea a stabilit turcii in relatiile nationale; a amortit nationalitatea turceasca sentimental si entuziasmal. Acesta a fost natural pentru Mohamedaism care a fost bazat pe nationalism inaintea tuturor nationalitatilor” 1930s Primul Ministru turc, Recep Tayyip Erdogan: “Minaretii sint sabiile noastre, soarte sint vindecarea, moscheele sint casele noastre, credinciosii sint soldatii nostrii. 1999
  • Ce Spune Musulmanii ‘Moderat’ :

    Profesorul M A din indonezia Universitatea islamica Syarif Hidayatullah: “Este adevarat ca acolo este certitudine islamica perceputa care nu este compatibila cu drepturile omului universale” In islamic Malaezia “moderat”: numai musulmanii sunt ca cetatenii malaezieni. Noiembrie 2007: Profesorul malaezian Mohamed Hashim Kamali, in Maldive pentru ca a sfatuit in amendamentul din constitutie, a spus clar ca idea ca ‘nimenii nu poate fi cetatean Maldivian, cu exceptia musulmanilor’ este 100% islamic.
  • [EX-Algerian President] Houari Boumedienne :

    In 1974 spoke before the General Assembly of the United Nations : "One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women." -In 1974, a vorbit Generalul Assembly al Natiunilor Unite: "O data milioane de barbati vor pleca din emisfera sudica a planetei sa explodeze in emisfera nordica. Dar nu ca prieteni. Pentru ca ei vor exploda ca sa cucereasca, si ei vor cuceri inmultindu-se cu copii lor. Victoria va veni la noi din pantecele femeilor noastre-
  • More Quotations from Prominent Muslims :

    Curtea suprema a Pakistanului, Muhammad Taqi Usmani : “Musulmanii trebuie sa traiasca LINISTITI in tari ca Marea Britanie, unde lor le trebuie libertate sa practice islamismul, NUMAI pana cand castiga destula putere sa se angreneze in lupta. Jihadul (agresiv) este legal si permisibil impotriva nemusulmanilor din tarile generoase care au permis predica islamului. Chiar in aceste zile (de Muhamad) AGRESIUNE JIHADULUI ESTE AMENTITATA … pentru ca a fost SINCER COMANDATA PENTRU STABILITATE SI GRANDOARE DE RELIGIA LUI ALLAH.” Saudi cleric, Sheikh Saleh al-Fozan : “There are no, neither will be, any liberal muslims. When there are muslims hoping for liberal islam, they can forget it. Liberal islam goes against the will of allah”

”Copilul tău deja ne aparține” – islamizarea educației publice britanice

Posted by antikafirphobia on October 28, 2011

Bogdan Calehari:

Colonialiștii, sau cuceritorii musulmani, își impun, așa cum este și normal, cultura și credința. În timp ce copiii europenilor, ai celor cuceriți, învață despre Islam, în țările musulmane copiii sunt învățați să urască tot ceea ce este străin și că ”tot ce nu este musulman, nu contează”. În timp ce copiii celor deja cuceriți sunt “programați” să fie toleranți, în Arabia Saudită, Pakistan sau Somalia, în madrass-uri, se învață despre “maimuțele de evrei și porcii de creștini”, iar copiii sunt ”programați” pentru jihad. Cineva spunea că ”Wahabiții trăiesc privind în urmă ca în retrovizor spre vremea profetului Mohamed”, după cum vedem nici ceilalți musulmani nu se lasă mai prejos. E un lucru greșit, sunt anacronici, spun alții, dar dacă urmărim cu atenție cum ”vălul islamic” inundă teritorii din ce în ce mai întinse, cum își impune cu brutalitatea și tăria Evului Mediu, Legea, ne dăm seama că nu gresesc cu nimic.

Carmen bin Laden, cea care cunoaște atât de bine Islamul, spunea: ”Nu trebuie să le dăm voie să se folosească de toleranța noastră pentru a ne impune intoleranța lor”. Nu facem lucrul acesta, ba mai mult, le dăm pe mâna și pe copiii noștri.

Fotografiile […] m-au ingrozit, pentru că mi-au adus aminte de vorbele lui Hitler: ”Când un adversar spune ‘nu voi fi de partea voastră’ eu îi răspund cu calm, ‘Copilul tău deja ne aparține.'”

Pe situl Ministerului Educației britanic găsim informații despre curicula națională, printre altele, un grup de lecții numit “The Achievement of Muhammad (pbuh)”, “Realizările lui Mahomed (pacea fie cu el)” Este discutată metoda de evaluare a compunerilor scrise de copii despre viața lui Mahomed și sînt date cîteva exemple. În timpul lecțiilor realizările din viața lui Mahomed “(pacea fie cu el)” sînt discutate de copii.

Exemplu de temă de casă:

Discutați principalele evenimente din viața lui Mahomed (pacea fie cu el) care i-au făcut pe alții să creadă că a fost un profet al lui Allah (scopul: cunoștințe despre credință, învățături, surse). Ce credeți că a realizat Mahomed (pacea fie cu el) în viața sa? (scopul: cunoștințe despre înțelesuri, motive și adevăr).

Formula “pbuh” (pacea fie cu el) care apare de fiecare dată cînd numele lui Mahomed este pomenit, este o formulă obligatorie pentru musulmani, iar folosirea ei în curicula școlară britanică înseamnă că, foarte probabil, aceste lecții sînt gîndite și realizate de musulmani din cadrul Ministerul Educației britanic, spre beneficiul copiilor necredincioșilor. Scopul lecțiilor nu pare a fi informarea ci prozelitismul islamic, recrutarea eventualilor viitor credincioși întru islam.

Fragmente din compunerile copiilor:

Cred că Mahomed a realizat foarte multe înaintea morții pentru că nu pornești o religie pur și simplu, deci trebuie să fi fost ajutat de Dumnezeu.

…Personal cred că Mahomed a fost un mare om, a avut puterea și curajul să facă ce a făcut și trebuie să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru asta.

John

Mahomed a realizat un lucru extrem de important în viața lui. Este foarte complicat să creezi o religie și este și mai greu să creezi a doua religie din lume ca mărime.

Alex

Mahommed și-a părăsit țara și s-a mutat la Medina. În perioada petrecută acolo a văzut cîtă ură exista și a decis să facă ceva. A adus laolaltă musulmanii din Mecca și Medina… A predicat celor care credeau în mai mulți zei, a căror viață era plină de păcat, și a unit religiile și diferențele… Cred că rădpîndirea credinței tale și schimbarea totală a unei țări din rău în bine, este o realizare foarte mare în viața oricărui om.

Laura

Cîteva din realizătile micuților
Parte a lecțiilor despre islam o contituie și vizitele la moscheile sau centrele islamice învecinate, locuri în care copii sînt puși să îngenuncheze și să se roage la Allah; sînt pedepsiți dacă refuză:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1031784/Schoolboys-punished-detention-refusing-kneel-pray-Allah.html

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/03/hazelgrove-school-submits.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1277744/Parents-outrage-children-told-dress-Muslim-mosque-trip–branded-truant.html

Educația islamică în școlile din Marea Britanie, obligatorie
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1036328/All-state-pupils-taught-Islamic-traditions-compulsory-citizenship-lessons.html

Vizită școlară la o moschee din Franța:

http://www.ouest-france.fr/ofdernmin_-A-la-mosquee-de-La-Roche-des-collegiens-s-impregnent-de-l-islam_40771-2003327-pere-pdl_filDMA.Htm

Leave a comment